Ελένη Φουρέιρα: Αυτός θα είναι ο νονός του μωρού που περιμένει -Πόσο μηνών είναι η τραγουδίστρια;

Η Ελένη Φουρέιρα και ο Αλμπέρτο Μποτία αποκάλυψαν μέσω Instagram το απόγευμα της Κυριακής 13/11 ότι θα γίνουν γονείς για πρώτη φορά! Η τραγουδίστρια πόζαρε με φουσκωμένη κοιλίτσα στο πλευρό του συντρόφου της, με τη χαρά και τη συγκίνησή τους να μην κρύβονται.

Το ζευγάρι λαχταρούσε πολύ να αποκτήσει ένα παιδί, συνεπώς η ευτυχία του είναι απερίγραπτη! Η εκρηκτική performer βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη κι έτσι η αντίστροφη μέτρηση για τον ερχομό του μωρού τους έχει ξεκινήσει.

Μάλιστα, σύμφωνα

με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Super Κατερίνα», η Ελένη Φουρέιρα διανύει τον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της και αναμένεται να γεννήσει τον Φεβρουάριο του 2023. Όσο για το ποιος θα βαφτίσει το παιδάκι της, στην πρωινή εκπομπή του Alpha ανέφεραν πως νονός θα είναι ο κολλητός της φίλος, Πέτρος Τσαπαρδώνης.

«Της έστειλα μήνυμα χθες… Συγκινήθηκα. Ήμουν και ευάλωτη γιατί είχα το baby shower της φίλης μου. Μου απάντησε αμέσως. “Και στα δικά σου, είμαι πολύ χαρούμενη. Σε ευχαριστώ για τη διακριτικότητά σου όλο αυτό το διάστημα”. Μιλάμε για μια κυρία», αποκάλυψε η Κατερίνα Καινούργιου για την επικοινωνία που είχε με την μέλλουσα μανούλα.

Διαβάστε ακόμα:

Σοφία Παυλίδου – Mάνος Παπαγιάννης: Συνεχίζεται σήμερα η δίκη που εκκρεμεί ανάμεσα στους δύο ηθοποιούς

Δημήτρης Καμπουράκης: Στο νοσοκομείο ο δημοσιογράφος -Όσα είπε ο Παναγιώτης Στάθης στην «Ώρα Ελλάδος»

Μίνα Αδαμάκη: Πότε και πού θα γίνει η κηδεία της ηθοποιού

Keywords
Τυχαία Θέματα