Ελένη Φουρέιρα: Τα συγκινητικά δημόσια μηνύματα των αδερφών της για την εγκυμοσύνη της

Η Ελένη Φουρέιρα είναι έγκυος και σε λίγο καιρό θα κρατάει στην αγκαλιά της το πρώτο παιδί της, καρπό του έρωτά της με τον Αλμπέρτο Μποτία. Λίγο πριν υποδεχτούν στον κόσμο το μωρό τους, η επιτυχημένη τραγουδίστρια φωτογραφήθηκε για τη Vogue και παραχώρησε την πρώτη συνέντευξή της μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης.

Η Ελένη Φουρέιρα άνοιξε την καρδιά της στον δημοσιογράφο Βλάση Κωστούρο και αποκάλυψε ότι για 1,5 χρόνο προσπαθούσε να μείνει έγκυος κάνοντας εξωσωματικές, όμως, τελικά, το παιδί

ήρθε με φυσικό τρόπο. Ακόμα, η τραγουδίστρια εξομολογήθηκε τις δυσκολίες που βίωσε στην αρχή της κύησης, μιας και έπαθε αποκόλληση και χρειάστηκε να περάσει τρεις μήνες στο κρεβάτι.

Εκτός από τον σύντροφό της στο πλευρό της βρισκόταν από την πρώτη στιγμή η οικογένειά της. Η Ελένη Φουρέιρα είναι πολύ δεμένη με τις αδερφές της, Ιωάννα και Μαργαρίτα, οι οποίες θέλησαν να στείλουν τα δικά τους δημόσια μηνύματα με αφορμή τη φωτογράφηση της τραγουδίστριας στη Vogue.

«Ηρεμία, γαλήνη, μαμά», έγραψε η Ιωάννα Φουρέιρα στην ανάρτησή της.

«Όταν γεννήθηκες και η μαμά σε έφερε σπίτι ήσουν η κούκλα μου! Σε φρόντιζα και σε πρόσεχα όπως κάθε μικρό κορίτσι την αγαπημένη της κούκλα. Τώρα το μικρό μου κοριτσάκι θα γίνει μανούλα. Πάντα υπερήφανη για σένα», έγραψε από την άλλη η Μαργαρίτα Φουρέιρα.

Διαβάστε ακόμα:

 Τάνια Τσανακλίδου: «Έχω γίνει ρεζίλι για έναν έρωτα, έχω υπάρξει… κατινάρα!»

 Survivor All Star – spoiler: Αυτή είναι η ομάδα που κερδίζει την ασυλία

 Ευρυδική Βαλαβάνη: Η απάντηση στα αρνητικά σχόλια για τα κιλά της

Keywords
Τυχαία Θέματα