Ελένη Μενεγάκη: “Από το να κλαίω για ένα παρελθόν που δεν αλλάζει προτιμώ ν’απολαμβάνω το σήμερα”

Η Ελένη Μενεγάκη συνεργάζεται για ακόμη μια φορά με τον designer Δούκα Χατζηδούκα έναντια στον καρκίνο του μαστού και με αφορμή αυτό, παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στο περιοδικό Gala.

Η παρουσιάστρια μεταξύ άλλων, μίλησε για το πότε πρέπει κάποιος να αποχωρεί από τη τηλεόραση, σύμφωνα με τη δική της γνώμη. «Πότε μπορεί ή πότε πρέπει να ολοκληρώνεται (η διαδρομή); Ας πούμε όταν ο “επαγγεματίας” της τηλεόρασης χάσει την ερασιτεχνική ορμή και χαρά

του πρωτάρη. Μη με παρεξηγήσετε, σκαμπανεβάσματα διάθεσης, απόδοσης ή μέτριες στιγμές μπορεί να έχουμε όλοι σε μια πολύχρονη καριέρα. Όταν όμως η δουλειά γίνεται καθημερινό βάρος χωρίς ανταμοιβή -δημιουργική ή υλική-, τότε ίσως είναι η ώρα να ξανασκεφτεί κανείς τα “θέλω” του.», τόνισε.

Όσο για το αν της έχει λείψει κάτι από τη ζωή της, εξομολογήθηκε: “Υπάρχει μια παλιά παροιμία που λέει πως για δύο πράγματα δεν ωφελεί να κλαις: για όσα διορθώνονται και για όσα δεν διορθώνονται . Υπάρχουν σίγουρα πράγματα που μου έλειψαν, όμως γιατί να κλαίω για ένα παρελθόν που δεν αλλάζει; Προτιμώ να απολαμβάνω το σήμερα και να ονειρεύομαι το μέλλον”.


View this post on Instagram

A post shared by DUKAS (@dukascomgr) on Sep 16, 2018 at 3:07am PDT

Διαβάστε ακόμη:

Νατάσα Μποφίλιου-Χρήστος Κορτσέλης: Οι πρώτες φωτογραφίες από το γαμήλιο πάρτι του ζευγαριού!

Keywords
Τυχαία Θέματα