Ελένη Μενεγάκη: Επέστρεψε μαυρισμένη στην εκπομπή! – «Είμαι πολύ ζεν σε αυτή τη φάση»

Η Ελένη Μενεγάκη επέστρεψε στο καθιερωμένο πόστο της στη μεσημεριανή ζώνη του Mega και είπε την πρώτη καλησπέρα στο τηλεοπτικό κοινό μετά τις διακοπές. Η γνωστή παρουσιάστρια και η ομάδα της έμειναν αρκετές ημέρες εκτός αέρα κι έτσι είχαν την ευκαιρία να ξεκουραστούν και να φορτίσουν τις μπαταρίες τους.

Χαμογελαστή, ανανεωμένη και εμφανώς μαυρισμένη η Ελένη Μενεγάκη

υποδέχτηκε τους τηλεθεατές στο πλατό της εκπομπής της, στέλνοντας αρχικά τις ευχές της. Η ίδια συνάντησε ξανά την ομάδα της μετά από μέρες και έτσι στα πρώτα λεπτά της εκπομπής συζήτησαν τι έκαναν το Πάσχα.

«Εύχομαι ό,τι ο καθένας έβαλε στο νου του αυτές τις ημέρες που μας δόθηκε η ευκαιρία να ξεκουραστούμε, σιγά – σιγά να το πράξει. Όταν είμαστε σε περίοδο διακοπών, που μπαίνουν άλλοι ρυθμοί, νομίζω τα πράγματα τα βλέπουμε πιο σωστά, πιο καθαρά… Εγώ είμαι πολύ ζεν σε αυτή τη φάση, δεν ξέρω για εσάς», είπε αρχικά η παρουσιάστρια.

Και πρόσθεσε, απευθυνόμενη στους συνεργάτες της: «Όλο αυτό το διάστημα που καθίσαμε, γιατί εμείς είμαστε από τους τυχερούς και καθίσαμε πολύ, μας δόθηκε η ευκαιρία να σκεφτούμε λίγο περισσότερο… Πως γεμίσατε τον χρόνο σας».

Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου υποστήριξε ότι της έλειψε πολύ η εκπομπή, με την υπόλοιπη ομάδα να την τρολάρει κι όλους να ξεσπούν σε γέλια.

Διαβάστε ακόμα:

 Παναγιώτη Βλαντή για Αλέξη Γεωργούλη: «Εξεπλάγην, είναι ένα ευαίσθητο θέμα»

 Rack: «Λύνει» τη σιωπή του μετά την καταγγελία σε βάρος του για βιασμό – «Εγώ είμαι ο βιασμένος»

 Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Μας δείχνει για πρώτη φορά τον γιο της

Keywords
Τυχαία Θέματα