Ελένη Μενεγάκη για Στέφανο Κασσελάκη: «Όταν άκουσα ότι αυτή η γυναίκα δεν είναι γιαγιά του…»

Κατά τη διάρκεια της σημερινής της εκπομπής στο Mega, η Ελένη Μενεγάκη αναφέρθηκε στο θέμα με την γυναίκα που μίλησε χτες (19/9) στο «Πρωινό» του ANT1 και παρουσιάστηκε ως γιαγιά του Στέφανου Κασσελάκη.

Μεταξύ άλλων, η παρουσιάστρια είπε πως δεν ήξερε αν έπρεπε να χαμογελάσει ή να αισθανθεί άσχημα, μόλις κατάλαβε τι ακριβώς έχει συμβεί.

Όσα είπε η Ελένη Μενεγάκη
στον αέρα της εκπομπής της στο Mega

«Τι με απασχολεί; Πολλά τα θέματα, ένα πρωταγωνιστεί. Πάντως χθες που άκουγα ότι δεν είναι η γιαγιά του κ. Κασσελάκη, η γιαγιά που όλοι ακούσαμε εδώ, δεν ήξερα αν πρέπει να χαμογελάσω ή να αισθανθώ λίγο άσχημα. Δηλαδή είναι από αυτά που λες: πώς την πάτησαν; Συμβαίνουν κι αυτά», είπε χαρακτηριστικά η Ελένη Μενεγάκη.

Ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος πρόσθεσε: «Εδώ μιλάμε για μία πολύ πολύ έμμεση κατάσταση από ό,τι καταλάβαμε. Μου ήρθε στο μυαλό, ενώ φυσικά δεν έχουν καμία σχέση, οι προσπάθειες lifestyle τοποθέτησης του Κασιδιάρη πριν από πολλά, πολλά χρόνια. Που ήταν πολύ πρόχειρες, πολύ άστοχες και όπως αποδείχτηκε λίγο επικίνδυνες. Διότι τώρα βρισκόμαστε σε μία πολιτική κατάσταση και να τοποθετούμε έναν άνθρωπο μόνο βάσει της εικόνας και των συγγενών του είναι λίγο άστοχο κατά τη γνώμη μου».

«Βλέπεις ότι θέλει ο κόσμος να μάθει κι άλλα, δεν είναι ότι κάποιος του λέει με το ζόρι θα σου πω αυτό και το άλλο και κανείς δεν ενδιαφέρεται. Θέλω να πω ότι αυτό μπορεί να έχει γίνει και με άλλους ανθρώπους και να μην ενδιέφεραν», ανέφερε στη συνέχεια η παρουσιάστρια.

Διαβάστε επίσης:

Ιωάννα Τούνη: Η αποκάλυψη για τη συνάντηση με τα ετεροθαλή αδέλφια της -«Έχουμε να ιδωθούμε χρόνια»

Γιώργος Αγγελόπουλος – Δήμητρα Βαμβακούση: Αυτός είναι ο χώρος δεξίωσης τους γάμου τους -Βίντεο

Αλέξης Κούγιας: «Υπάρχει ένας ανεκδιήγητος στη δημόσια τηλεόραση και εμφανίζεται να έχει υιοθετήσει παιδί»

Keywords
Τυχαία Θέματα