Ελένη Μενεγάκη: «Η μαμά μου μεγάλωσε εμένα και τον αδερφό μου με διαφορετικούς τρόπους»

Σε μία προσωπική εξομολόγηση προέβη η Ελένη Μενεγάκη στον αέρα της εκπομπής της το μεσημέρι της Τετάρτης 23/3. Με αφορμή τη συνέντευξη που παραχώρησε η Νίκη Κάρτσωνα, στην οποία αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην επιλογή της να μείνει δίπλα στον γιο της τα πρώτα χρόνια της ζωής του, η παρουσιάστρια είπε ότι η μητέρα της μεγάλωσε με δύο διαφορετικούς τρόπους εκείνη και τον αδερφό της.

«Δε ξέρω ποιο είναι το σωστό. Όταν το έχεις κάνει αυτό κάποια χρόνια, σίγουρα

μέσα σου πιστεύεις ότι έχεις κάνει το πιο σωστό. Εγώ θα σου φέρω σαν παράδειγμα τη μαμά μου, που έχει μεγαλώσει εμένα και τον αδερφό μου με δύο διαφορετικούς τρόπους. Δηλαδή, στο ένα ήταν στο σπίτι και δούλευε. Με μένα. Και στο άλλο δούλευε, αλλά ήταν εκτός σπιτιού.

Εγώ που είχα ζήσει με τη μαμά μου και ήμασταν συνέχεια αγκαλιά, όλα τα κάναμε μαζί, όταν ήμουν μικρότερη και γεννήθηκε ο αδερφός μου της έλεγα: “είναι σωστό που φεύγεις και πας στη δουλειά και μένει το μωρό με τον παππού και τη γιαγιά; Δεν ήταν καλύτερο αυτό που σε είχα εδώ μέσα και ήμασταν αυτοκόλλητες, αγκαλιά όλη μέρα;”.

Δεν ήξερα ούτε εγώ τι είναι καλύτερο. Της έλεγα ότι εγώ την ευχαριστήθηκα. Πολύ. Αν σκέφτομαι σήμερα τη μαμά μου, εγώ ακολούθησα το δεύτερο πλάνο της. Τα παιδιά πάντα θέλουν το κάτι παραπάνω. Εγώ δεν ξέρω πάντως αν απαγκιστρώθηκα από τη μαμά μου. Αυτό με έκανε να είμαι αυτοκόλλητη μαζί της», ήταν τα λόγια της Ελένης Μενεγάκη.

Η συνέντευξη της Νίκης Κάρτσωνα:

Διαβάστε ακόμα:

 Νίκη Καρτσώνα: «Είχα πολλές ανασφάλειες, παρόλο που κάθε εβδομάδα ήμουν στα περιοδικά»

 Δήμητρα Ματσούκα: Η εξομολόγηση για τον ανιψιό της -«Φοβόμουν στην αρχή»

 Τζεφ Μοντάνα για Αλέξη Κούγια: «Ορκίστηκε στον πατέρα του ότι δε θα εκπροσωπήσει παιδόφιλο»

Keywords
Τυχαία Θέματα