Ελένη Μενεγάκη: Η on air αναφορά στις δυο αποβολές που είχε -Όσα είπε για την εμπειρία της καισαρικής

Το μεσημέρι της Πέμπτης (17/11), η Ελένη Μενεγάκη υποδέχτηκε στο πλατό της εκπομπή της την Ρούλα Σταματοπούλου.

Η γνωστή make up artist προχώρησε σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση και  -μεταξύ άλλων- μίλησε για την γέννηση του γιου της αλλά και για την αποβολή που είχε.

Με αφορμή τα όσα είπε η Ρούλα Σταματοπούλου, η Ελένη Μενεγάκη

αναφέρθηκε στις δύο εγκυμοσύνες που είχε στο παρελθόν και δεν προχώρησαν, καθώς και στην εμπειρία της καισαρικής που έζησε με την μικρότερη κόρη της, Μαρίνα.

«Μπορεί να υπάρχουν και δυσκολίες στη διαδρομή. Το έχω ακούσει σε πολλά κορίτσια που θέλανε να μείνουν έγκυες στη δεκαετία 20-30. Εγώ είχα πει η ίδια για τον εαυτό μου για τις 2 φορές που δεν προχώρησαν δύο εγκυμοσύνες τη δεκαετία 30-40. Θέλω να πω ότι όταν όλα όταν τα σκεφτόμαστε, νομίζουμε ότι γίνονται εύκολα. Για κάποιους γίνονται πολύ εύκολα, κάποιοι άλλοι όμως πρέπει να πασχίσουν λίγο παραπάνω» είπε αρχικά η Ελένη Μενεγάκη.

https://www.faysbook.gr/wp-content/uploads/2022/11/221117162537_videoplayback.mp4

Μετά από λίγο, η παρουσιάστρια αναφέρθηκε και στην καισαρική. Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Η καισαρική είναι πάρα πολύ γρήγορη. Πλέον έχω και την εμπειρία λόγω και του τελευταίου μου παιδιού. Ξέρω ότι δεν προλαβαίνεις να το καταλάβεις, είναι αυτό που λέμε ότι σε ένα λεπτό το βλέπεις μπροστά σου…».

Διαβάστε επίσης:

H Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη συναντά την Αλκμήνη με τον Σωκράτη και τα αίματα ανάβουν

Στηβ Μιλάτος: Παραπέμπεται σε δίκη για βιασμό -Όσα είπε ο δικηγόρος του

Φάνης Μουρατίδης: «Έχει αποτυπωθεί μέσα μου η απώλεια της αδερφής μου»

Keywords
Τυχαία Θέματα