Ελένη Μενεγάκη: Ο λόγος που ευχαρίστησε δημόσια την Κάτια Δανδουλάκη μέσα από την εκπομπή της

Στο πλατό της εκπομπής «Ελένη» βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι (10/11) η Κάτια Δανδουλάκη.

Η Ελένη Μενεγάκη υποδέχθηκε την ηθοποιό με τεράστια χαρά, ενώ μάλιστα την ευχαρίστησε on air καθώς -όπως είπε- πάντα την τιμούσε με την παρουσία της στις εκπομπές της, από τα πρώτα της κιόλας βήματα στον «Πρωινό Καφέ».

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια είπε στην Κάτια Δανδουλάκη: «Τα

λέμε από την πρώτη μου χρονιά στον “Πρωινό Καφέ”. Το έχω ξαναπεί και σε έχω ευχαριστήσει γιατί εσύ παρότι που ήσουν top, ήσουν η Κάτια Δανδουλάκη με τις επιτυχίες της στα πάντα, ερχόσουν πάντα στα καλέσματα, ειδικά την πρώτη και δεύτερη χρονιά στον «Πρωινό Καφέ» με την «Λάμψη» και ήσουν ο πιο εύκολος, ευγενικός, γλυκός άνθρωπος.

Σχεδόν με βοηθούσες, διότι είχα τρακ απέναντί σου. Ήσουν γλυκός άνθρωπος, ερχόσουν με καλή πρόθεση, δεν ξέρω μέσα σου εάν σκεφτόσουν: “Τώρα, τι θα πούμε με αυτό το κορίτσι που μόλις έχει ξεκινήσει και δεν με ξέρει πολύ καλά;”. Είμαι σίγουρη ότι σκεφτόσουν να με κάνεις να νιώσω χαλαρά, που εγώ ήμουν η οικοδέσποινα, για να έχουμε μία ωραία κουβέντα, να τα πούμε και μετά η καθεμία να προχωρήσει στη δουλειά της».

Μετά από το δημόσιο «ευχαριστώ» της Ελένης Μενεγάκη, η ηθοποιός απάντησε από πλευράς της: «Αυτό ακριβώς σκεφτόμουν γιατί δεν μπορώ να δημιουργήσω τίποτα εάν δεν είμαι μέσα σε αγκαλιά. Όταν είμαι σε αγκαλιά μπορώ να κάνω τα πάντα. Όταν αισθάνομαι αρνητική κατάσταση, αχρηστεύομαι και κάνω μεγάλη προσπάθεια να την υπερνικήσω και να πάω μπροστά. Αποφάσισα ό,τι αρνητικό να φεύγει από τη ζωή μου και να δημιουργώ μόνο θετικές καταστάσεις».

Διαβάστε ακόμα:

Φώτης Σεργουλόπουλος: «Την ώρα του σεισμού το 1981, μιλούσα στο τηλέφωνο με την Τζόυς Ευείδη για γκομενικά»

Κατερίνα Καινούργιου: «Δεν τα φτιάχνω με παντρεμένους και υπερήλικες»

Γιώργος Κακοσαίος: «Αν δεν είχα πατέρα τον Γιάννη Πλούταρχο, θα πήγαινα σε talent show»

Keywords
Τυχαία Θέματα