Ελεονώρα Μελέτη – Θοδωρής Μαροσούλης: Η αδημοσίευτη φωτογραφία από τη βάφτιση που κατέληξε σε γάμο!

Η Ελεονώρα Μελέτη και ο Θοδωρής Μαροσούλης σχεδίαζαν να βαφτίσουν την κόρη τους στα τέλη του Ιουνίου -όπως και έγινε- ωστόσο ο θεατρικός παραγωγός επιφύλασσε μια μεγάλη έκπληξη στην παρουσιάστρια, αφού παντρεύτηκαν με θρησκευτικό γάμο. Πιο συγκεκριμένα, πέντε χρόνια μετά τον πολιτικό γάμο τους, ο ίδιος είχε ετοιμάσει τα πάντα χωρίς εκείνη να γνωρίζει τίποτα και τελικά εισφράγισαν ξανά τον έρωτά τους.

«Ένιωσα

περίεργα, εγώ για μια βάφτιση πήγαινα. Συμπτωματικό ήταν που φόρεσα άσπρα. Ήταν από αυτές τις εκπλήξεις, τις πολύ όμορφες. Ο Θοδωρής είναι φανταστικός στις εκπλήξεις. Εμένα μου αρέσαν πολύ. Τόσο καιρό υπέγραφα αλλά δεν ήξερα ότι υπέγραφα και για τον γάμο.

Η Αλεξάνδρα ήταν δίπλα μας σε όλο το μυστήριο, χαρούμενη. Μας έλεγε “τώρα κάνετε ψέματα ή στα αλήθεια;”. Την επόμενη μέρα μου λέει “”Δηλαδή παντρευτήκατε χθες; Κάνατε και μωράκι;”. Ο ιερέας και οι κουμπάροι το γνώριζαν μόνο. Επειδή όλο αυτό έγινε αυθόρμητα, ο Θοδωρής είχε κανονίσει μόνο τα απαραίτητα για να γίνει το μυστήριο.

Μετά δεν είχε κανονίσει τίποτα άλλο. Τον σήκωσα να χορέψουμε και του λέω σε κάποια φάση “το μόνο που δεν έχω είναι η τούρτα”. Δεν είχαμε ούτε ανθοδέσμη. Ο σύζυγος της Φλορίντα έψαξε λουλούδια και μου έφτιαξε την ανθοδέσμη. Ούτε ρύζι είχαμε, βρήκαμε κριθαράκι. Γαμήλια τούρτα δεν είχαμε και ο κουμπάρος ο Γιώργος το κανόνισε, έβαλε 7 τούρτες τη μία πάνω στην άλλη», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά η Ελεονώρα Μελέτη μετά τον θρησκευτικό γάμο της με τον Θοδωρή Μαροσούλη.

Η αδημοσίευτη φωτογραφία από τη βάφτιση που κατέληξε σε γάμο

Το μεσημέρι του Σαββάτου 30/9 η Ελεονώρα Μελέτη έκανε μια πολύ τρυφερή δημοσίευση στα social media από την ημέρα εκείνη. Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια του Mega δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία από την βάφτιση της κόρης τους και τον θρησκευτικό γάμο τους.

«30/6/23 … ποζάροντας στη βάφτιση της Αλεξάνδρας Ωκεανίδας που κατέληξε σε γάμο. Μια πρώτη γεύση από τη μέρα που θα μπει στο άλμπουμ τον πιο ευτυχισμένων της ζωής μου. Από κάτω ακούγεται το τραγούδι του γάμου μας… Σας είχα υποσχεθεί κάτι.. το ετοιμάζω», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της ανάρτησής της η Ελεονώρα Μελέτη.

Δείτε παρακάτω τη σχετική δημοσίευσή της: 

View this post on Instagram

A post shared by Εleonora Meleti (@nonoram)

Διαβάστε ακόμα:

Πέμη Ζούνη: «Ο χώρος θα τους χρησιμοποιήσει μια-δυο φορές και μέχρι εκεί»

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα: Επιστρέφει για 11η χρονιά στον Alpha -Όσα θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο

Λεωνίδας Κακούρης: Γι’ αυτό είπε το μεγάλο «ναι» στο «Ναυάγιο»

Keywords
Τυχαία Θέματα