Ελεονώρα Μελέτη: Αποκαλύπτει γιατί δεν δείχνει ποτέ το πρόσωπο της κόρης της στα social media

Η Ελεονώρα Μελέτη συνεχώς μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στα social media στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της.

Μάλιστα, σε πολλά από τα βίντεο και τις φωτογραφίες που δημοσιεύει πρωταγωνίστρια είναι η κόρη της, Αλεξάνδρα, που ήρθε στον κόσμο το 2018.

Το βράδυ της Δευτέρας (1/5), η παρουσιάστρια του Mega προχώρησε σε μια νέα

ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και αποκάλυψε γιατί δεν δείχνει ποτέ το πρόσωπο της κόρης της στα social media.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Εleonora Meleti (@nonoram)

«Q&A via post: Η Jenny με ρώτησε: “γιατί δεν μας δείχνεις ποτέ το πρόσωπο της Αλεξάνδρας?”.

Πάντως όχι για να μην την ματιάσετε!

Η αλήθεια είναι πως θα ήθελα να τη συστήσω σε όλο το κόσμο!

Να δουν όλοι τα εκφραστικά καταπράσινα μάτια της που ανάλογα με το φως γίνονται γκριζογαλανα, την κοντυλογραμμένη μύτη του πατέρα της , τη τσαχπινιά και το χιούμορ της… Είμαι μια κλασσική μαμά κουκουβάγια!

Ωστόσο έχουμε επιλέξει, μέχρι να φτάσει στην ηλικία που θα μπορεί να αποφασίσει η ίδια για το πως θέλει ή όχι να διαθέτει την εικόνα της, να σεβαστούμε το απαράβατο δικαίωμα της στην ιδιωτικότητα.

Την ίδια στιγμή υπολογίζουμε πολύ και τους κανόνες του Διαδικτύου που αποτρέπουν ξεκάθαρα και κατηγορηματικά την έκθεση ανηλίκων, για ευνόητους λόγους, στα μέσα δικτύωσης.

Πρόκειται για καθαρά προσωπική μας επιλογή χωρίς να σημαίνει πως κρίνουμε μέσα από αυτή τη δίκη μας απόφαση, όποιον έχει επιλέξει να πράττει αλλιώς», έγραψε χαρακτηριστικά η Ελεονώρα Μελέτη.

Διαβάστε επίσης:

Eurovision 2023 -Κύπρος: Ο Andrew Lambrou έκανε την πρώτη του πρόβα -Βίντεο

Περιπέτεια υγείας για τη Νατάσα Καλογρίδη: «Για οκτώ ημέρες ήμουν στο νοσοκομείο»

Έγκυος για δεύτερη φορά γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός

Keywords
Τυχαία Θέματα