Ελεονώρα Μελέτη: «Είχα επίμονο stalker… Ήθελε να μου γνωρίσει τον ανιψιό του»

Κατά καιρούς έχουμε δει διάφορους celebrities εντός και εκτός συνόρων να περιγράφουν δημόσια τις εμπειρίες που είχαν από stalkers, με κάποιες από αυτές να έχουν αποδειχθεί πολύ επικίνδυνες.

Με αφορμή την εξομολόγηση της Ματίνας Ζάρα για έναν εμμονικό θαυμαστή που είχε στο παρελθόν, ο οποίος την παρακολουθούσε φορώντας κουκούλα και την τρόμαζε με τη στάση του, έκανε και η Ελεονώρα Μελέτη μια αποκάλυψη.

Η παρουσιάστρια του «Mega Καλημέρα» μοιράστηκε

με τους συνεργάτες της ότι στο παρελθόν είχε και εκείνη stalker, ο οποίος, βέβαια, ήταν ευγενικός αλλά πολύ επίμονος. Η Ελεονώρα Μελέτη ανέφερε πως ο εν λόγω άνθρωπος ήθελε να της γνωρίσει τον ανιψιό του, γιατί θεωρούσε ότι ταιριάζουν πολύ.

«Εγώ είχα έναν stalker, ήταν ευγενέστατος ο άνθρωπος, τον συμπαθώ αλλά ήταν λίγο τρομακτικός. Είχε μεγάλη επιμονή αλλά ο σκοπός ήταν ιερός. Δηλαδή ήθελα να μου γνωρίσει τον ανιψιό του γιατί θεώρησε ότι ταιριάζουμε. Ήταν λίγο επικίνδυνο», ήταν τα λόγια της Ελεονώρας Μελέτη.

«Άλλο και τούτο», σχολίασε ο Θανάσης Πάτρας και συνέχισαν τον σχολιασμό της συνέντευξης της Ματίνας Ζάρα.

Διαβάστε ακόμα:

 Ιωάννα Τούνη: Θηλάζει τον γιο της και μας δείχνει την πραγματικότητα της μητρότητας

 Νίκος Ανδρουλάκης για Ελένη Χρονοπούλου: «Είναι ντροπή για αυτούς που διέρρευσαν το όνομά της -Σήκωσε ένα σταυρό του μαρτυρίου»

 Ναταλία Γερμανού: Το flashback στη Eurovision το 2005 και η φωτογραφία με Παπαρίζου – Δάντη

Keywords
Τυχαία Θέματα