Ελεονώρα Μελέτη: Επισκέφτηκε τον Πειραιά και «ξύπνησαν» οι παιδικές αναμνήσεις της

Στον Πειραιά βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης 7/6 η Ελεονώρα Μελέτη, γεγονός που αποκάλυψε στους διαδικτυακούς φίλους της στα social media. Η παρουσιάστρια του Mega επισκέφτηκε ξανά την γειτονιά που μεγάλωσε και μέσα της «ξύπνησαν» δεκάδες αναμνήσεις

από τα παιδικά χρόνια της.

Θέλοντας να μοιραστεί τις σκέψεις της με όσους την ακολουθούν, η Ελεονώρα Μελέτη συνόδευσε τις φωτογραφίες που δημοσίευσε με ένα κείμενο που περιγράφει μία από τις αγαπημένες συνήθειες που είχε, όταν ήταν παιδί.

«Στη πόλη που γεννήθηκα και μεγάλωσα… τον Πειραιά. Ο αέρας είναι διαφορετικός, οι γειτονιές είναι όμορφες, οι αναμνήσεις δυνατές. Σήμερα φόρεσα τα καλά μου, αλλά με το που είδα τη θέα, έγινα 8, 9, 13, έβαλα και πάλι τα κοντά σορτσάκια, που άφηναν τα ματωμένα γόνατα από το ποδήλατο γυμνά, και έκανα μια βόλτα τα σκυλιά μου στη Μαρινα Ζέα.

Μια στάση στο ψιλικατζίδικο για να πάρω παγωτό χωνάκι. Το έφαγα αργά, μέχρι να εξαφανιστεί η κρέμα, να γυρίσω ανάποδα το μπισκότο και να του δαγκώσω τη γωνία που έχει μέσα σκληρή σοκολάτα, μετά με μια ρουφηξιά αποτελειώνω το λιωμένο παγωτό», έγραψε η Ελεονώρα Μελέτη.

Δείτε την ανάρτηση:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Εleonora Meleti (@nonoram)

Διαβάστε ακόμα:

 Survivor: Ατύχημα για τον Σπύρο Μαρτίκα – Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

 Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Σκοπεύει να δώσει πανελλήνιες εξετάσεις

 Έλενα Ασημακοπούλου: Στο νοσοκομείο η ηθοποιός

Keywords
Τυχαία Θέματα