Ελεονώρα Μελέτη: Η κόρη της πήγε για ψάρεμα πρώτη φορά με τον μπαμπά της – Φωτογραφίες

Η Ελεονώρα Μελέτη μετά το τέλος της τηλεοπτικής σεζόν ξεκίνησε τις καλοκαιρινές διακοπές της μαζί με τον σύζυγό της, Θοδωρή Μαροσούλη, και την κόρη τους, Αλεξάνδρα.

Μερικές ημέρες μετά τις μαγικές στιγμές που έζησαν στην Πάρο με τον γάμο και τη βάπτιση της κόρης τους, χαλαρώνουν, απολαμβάνοντας ο ένας τη συντροφιά του άλλου.

Η Ελεονώρα Μελέτη

μπορεί να κάνει διάλειμμα από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις της, ωστόσο παραμένει δραστήρια στα social media και έτσι τακτικά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς φίλους της φωτογραφίες και βίντεο από την καθημερινότητά της την περίοδο των διακοπών της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Εleonora Meleti (@nonoram)

Αυτή τη φορά, λοιπόν, η παρουσιάστρια του MEGA θέλησε να μοιραστεί μαζί μας μια ιστορία με τον σύζυγό της και την κόρη τους. Μπαμπάς και κόρη πήγαν πρώτη φορά για ψάρεμα, με την Ελεονώρα Μελέτη να τους καμαρώνει και να φανερώνει τις σκέψεις της με όσους την ακολουθούν.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Εleonora Meleti (@nonoram)

«Ιστορίες καλοκαιριού… Πρότεινα στην Αλεξάνδρα να πάρουμε μια αποχή να πάμε για ψάρεμα. Η συμφωνία ήταν πως αν πιάναμε ψαράκι θα το επεξεργαζόμασταν λίγα δευτερόλεπτα κ μετά πάλι θα το ρίχναμε στο νεράκι. Ψαρέψαμε ένα … δαχτυλίδι! Ψεύτικο. Από εκείνα που αγοράζεις στα παζάρια. Τι ιστορία να έχει και αυτό?

Της είπα πως θα ζητούσαμε από το μπαμπά να πάμε για ψάρεμα γιατί εκείνος σίγουρα θα ήταν καλύτερος. Η Αλεξάνδρα το ζήτησε κ ο @psycho_25 λίγη ώρα μετά είχε αγοράσει καλάμι κ δόλωμα γαρίδας. Δεν είχαν καλή ψαριά αλλά η εικόνα ήταν μεγάλο κελεπούρι. Την ερωτεύτηκα και την ανεβάζω.

Ζήλεψα τον αυθεντικό ενθουσιασμό της Αλεξάνδρας, τη πηγαία χαρά της σε κάθε δευτερόλεπτο μιας νέας ανακάλυψης του όμορφου κόσμου. Σήμερα έμαθε για τα «μπομπόλια» και «τις σαλιάρες», και κάθε φορά που επεξεργαζόμασταν έναν αχινό ή καβουράκια γινόμουν κ εγώ 5,6,7 ξυπόλυτη, κατάξανθη με τα φανταστικά μαγιώ μου, να πλάθω ψωμοτύρι και να ρίχνω πετονιά στο μώλο της Αγίας Ευφημίας.

Δεν είχα ψαρέψει ποτέ ούτε το παραμικρό ψαράκι, μπορούσα όμως με μοναδική δεξιότητα να πιάνω με τη χούφτα μου μικρά διάφανα γαριδάκια που κολλούσαν στα τοιχώματα του μώλου. Χανόμουν και γώ μαζί τους όταν τα έριχνα πάλι πίσω στο νερό, φτιάχνοντας τις πιο ευφάνταστες ιστορίες του δικού μου βυθού.

Τα θυμάμαι όλα ακόμα. Ελπίζω κ η Αλεξάνδρα στα 44 της να θυμάται επίσης…», έγραψε η Ελεονώρα Μελέτη στην ανάρτησή της.

Διαβάστε ακόμα:

 Πρεμιέρα για το «Καλοκαίρι yes»! Η έναρξη και τα λόγια των τριών παρουσιαστών

 Στάθης Σχίζας: Στηρίζει τον Νίκο Μπάρτζη λίγο πριν τον ημιτελικό του «Survivor All Star»

 Έλενα Τσαγκρινού: Υπερπαραγωγή – πρόταση γάμου από τον Dj Stephan – Βίντεο

Keywords
Τυχαία Θέματα