Ελεονώρα Μελέτη: Οι δύο απουσίες στο «Mega Καλημέρα», τα λόγια της παρουσιάστριας και οι αντικαταστάτες

Με δύο απουσίες ξεκίνησε το πρωί της Δευτέρας 21/11 το «Mega Καλημέρα».

Πιο συγκεκριμένα, από την εκπομπή συνεχίζει να απουσιάζει ο Κώστας Τσουρός -ο οποίος λείπει από την περασμένη εβδομάδα, ενώ από το πόστο του έλειπε σήμερα και ο αρχισυντάκτης της εκπομοπής, Βασίλης Γρηγορόπουλος.

Στην έναρξη της πρωινής εκπομπής, η Ελεονώρα Μελέτη ανέφερε στις απουσίες των συνεργατών της, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως αυτή είναι μία δύσκολη περίοδος ιώσεων.

«Κάθε

μέρα αυτή η εκπομπή σας έχει και μια έκπληξη. Είναι το “Mega Καλημέρα”, απλά λίγο αποδομημένο. Μας έχουν θερίσει οι ιώσεις των τελευταίων εβδομάδων και ένας ένας πέφτει. Μετά τον Κώστα Τσουρό λείπει και ο Βασίλης μας και να του ευχηθούμε περαστικά. Από ότι μαθαίνω ο Κώστας είναι μια χαρά και πολύ σύντομα θα είναι κοντά μας. Το ίδιο ευχόμαστε και για τον Βασίλη ο οποίος αρρώστησε δύο μέρες μετά, οπότε θα αργήσει λίγο», είπε με μια δόση χιούμορ η παρουσιάστρια.

Στη συνέχεια, η Ελεονώρα Μελέτη καλωσόρισε στο πλατό την Φλορίντα Πετρουτσέλι και τον Γιώργο Κρικοριάν, οι οποίοι καλέστηκαν να καλύψουν το «κενό».

Διαβάστε ακόμα:

Κιβωτός του Κόσμου: Ο γυμναστής που κατήγγειλε πρώτος τις κακοποιήσεις στην δομή του Βόλου -Η απάντηση για την απόλυσή του

Ναταλία Γερμανού: Η αποκάλυψη για τις δύο άγνωστες προτάσεις γάμου που έχει δεχτεί

Σασμός: Τα νέα για τα κτήματα του Άγγελου αναστατώνουν το χωριό -Οι εξελίξεις στα νέα επεισόδια

Keywords
Τυχαία Θέματα