Ελεονώρα Μελέτη: Οι καλύτερες στιγμές της το 2022 μέσα σε ένα βίντεο

Το 2022 πλησιάζει στο τέλος του και οι περισσότεροι από εμάς έχουμε αρχίσει να σκεφτόμαστε όλα όσα ζήσαμε τη χρονιά που φεύγει, κάνοντας τον απολογισμό μας. Λίγες ώρες πριν αποχαιρετήσουμε, λοιπόν, το έτος, η Ελεονώρα Μελέτη θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς φίλους της τις καλύτερες στιγμές που έζησε μέσα στο 2022 με την οικογένεια και τους φίλους της.

Η παρουσιάστρια του «Mega Καλημέρα» έφτιαξε ένα μεγάλο βίντεο

αποτελούμενο από μικρότερα αλλά και φωτογραφίες που τράβηξε καθ’ όλη τη διάρκεια του 2022. Αναμφίβολα, πρωταγωνίστρια του άλμπουμ της είναι η κόρη της, Αλεξάνδρα, όπως συμβαίνει τα τελευταία τέσσερα χρόνια που βρίσκεται στη ζωή. Η Ελεονώρα Μελέτη τής έχει μεγάλη αδυναμία και το ίδιο ισχύει και για τη μικρή.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Εleonora Meleti (@nonoram)

«Μερικά γλυκά μικρά κακομονταρισμένα αλλά κ τι πειράζει?!) στιγμιότυπα του 2022 λίγο πριν αυτό φύγει… Όπως όλες οι χρονιές είχε τα εύκολα αλλά κ τα πιο απαιτητικά μαθήματα… πάμε για τη πίστα 2023! Καλή χρόνια σε όλους, με υγεία όνειρα κ λιγότερη βία. Σας στέλνουμε την αγάπη μας, οικογένεια Μαροσουλη» έγραψε η Ελεονώρα Μελέτη στην ανάρτησή της.

Διαβάστε ακόμα:

 Αφροδίτη Σκαφίδα: Κοινή εμφάνιση με τον Πύρρο Δήμα λίγο πριν το Survivor

 Χριστίνα Κοντοβά: Το μαγευτικό ταξίδι στη Ζανζιβάρη με την κόρη της

 Αμίνα Χακίμ: «Άλλη μια χημειοθεραπεία σήμερα» – Η φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο

Keywords
Τυχαία Θέματα