Ελεονώρα Μελέτη: Οι νέες φωτογραφίες από τον γάμο και τη βάπτιση της κόρης της

Η Ελεονώρα Μελέτη και  ο Θοδωρής Μαροσούλης σχεδίαζαν να βαπτίσουν την κόρη τους την Παρασκευή 30 Ιουνίου – όπως και έγινε – ωστόσο ο θεατρικός παραγωγός επιφύλασσε μια μεγάλη έκπληξη στην αγαπημένη του, αφού παντρεύτηκαν με θρησκευτικό γάμο.

Λίγα χρόνια μετά τον πολιτικό γάμο του, το ερωτευμένο ζευγάρι επισφράγισε ξανά την αγάπη του, έχοντας στο πλευρό του όλα τα αγαπημένα του πρόσωπα

και φυσικά την 5χρονη κόρη του, ο ερχομός της οποίας άλλαξε ριζικά τη ζωή του.

Και μπορεί να είδαν το φως της δημοσιότητας μερικές φωτογραφίες και βίντεο από το διπλό μυστήριο που τελέστηκε στην Πάρο, ωστόσο η Ελεονώρα Μελέτη θέλησε το βράδυ τη Τρίτης 4/7 να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς φίλους της μερικά επιπλέον στιγμιότυπα από αυτή την ξεχωριστή  ημέρα.

Ειδικότερα, η παρουσιάστρια του «Mega Καλημέρα» ανέβασε στον λογαριασμό της στο Instagram πέντε νέες φωτογραφίες από τον γάμο και της βάπτισης της κόρης της, αποκαλύπτοντας πώς ξεκίνησαν όλα, πώς συνέχισαν αλλά και πώς ολοκληρώθηκε αυτό το μεγάλο πάρτι.

«Έχετε απορίες και θα τις απαντήσω όλες απλά περιμένω να έχουμε και τις επαγγελματικές φωτογραφίες», έγραψε η Ελεονώρα Μελέτη σε μία από τις αναρτήσεις της.

Διαβάστε ακόμα:

 Λευτέρης Χαρίτος: Η ηθοποιός που του «έκλεψε» την καρδιά μετά τον χωρισμό

 Η Βίκυ Καγιά έχει γενέθλια και τα γιόρτασε στη Μύκονο! Φωτογραφίες

 Χρήστος Μάστορας: Δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία με τη Γαρυφαλλιά Καληφώνη και… την έσβησε λίγα λεπτά μετά

Keywords
Τυχαία Θέματα