Ελιάνα Χρυσικοπούλου: «Δεν είμαι σε φάση να συζητήσω για το διαζύγιό μου»

Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου έδωσε το «παρών» σε βραβεία ομορφιάς το βράδυ της Τρίτης 14/3 και παραχώρησε δηλώσεις στους δημοσιογράφους. Η συνεργάτιδα της Ελένης Μενεγάκη ρωτήθηκε, μεταξύ άλλων, για το διαζύγιό της, ωστόσο η ίδια ξεκαθάρισε πως δεν είναι σε θέση να μιλήσει ανοιχτά γι’ αυτό το κομμάτι της ζωής της.

«Είμαι μια χαρά, δεδομένων των συνθηκών φυσικά. Δεν έχουν γίνει βεβιασμένες κινήσεις. Είμαι πολύ καλά, γιατί είναι τα παιδιά μου πάρα πολύ καλά. Δεν είμαι ακόμη σε φάση καθόλου να το συζητήσω.

Και τώρα που

με ρωτάς μου φαίνεται πολύ περίεργη ερώτηση, γιατί είναι μια διαδικασία. Αλλά σας ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον», δήλωσε χαρακτηριστικά η Ελιάνα Χρυσικοπούλου.

Να θυμίσουμε πως τον περασμένο Νοέμβριο γνωστοποιήθηκε ότι η Ελιάνα Χρυσικοπούλου χώρισε από τον Νίκο Φαράκλα μετά από εννέα χρόνια γάμου. Οι δυο τους έχουν αποκτήσει δύο κόρες, οι οποίες αποτελούν την προτεραιότητά τους.

Η δημοσιογράφος έχει αποφύγει να τοποθετηθεί δημόσια για τον χωρισμό της, καθώς πρόκειται για ένα λεπτό και πολύ προσωπικό ζήτημα.

«Πάρα πολλοί γονείς δεν θα έπρεπε να είχαν περάσει όλοι τους τη ζωή μαζί. Και την πέρασαν για να μην τους κρίνουν αν και υπέφεραν. Δεν λέω ότι δεν ισχύει σε έναν βαθμό ότι τα πράγματα σήμερα έχουν γίνει πολύ πιο εύκολα στο να χωρίσει κάποιος.

Η στατιστική ότι ο ένας στους δύο γάμους διαλύονται δεν είναι καλό, συμφωνώ σε αυτό. Αλλά να ξέρεις ότι κανένα διαζύγιο δεν είναι εύκολο, κανένας δεν το κάνει ελαφρά τη καρδία. Κανένας!», είχε αναφέρει κατά τη διάρκεια της εκπομπής η Ελιάνα Χρυσικοπούλου.

Διαβάστε ακόμα:

 Φωτεινή Αθερίδου: Η ολόσωμη φωτογραφία στον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της

 Σασμός: Η Μαρίνα περνά στην αντεπίθεση και σημαδεύει με όπλο τον Ευθύμη

 Survivor All Star: Αυτός είναι ο πέμπτος υποψήφιος – Άφωνος ο Λιανός με τις ψήφους

Keywords
Τυχαία Θέματα