Ελίνα Παπίλα: Απαντά για τις σχέσεις της με τον Γιώργο Καρτελιά -«Δεν μου αρέσει να δημιουργώ ίντριγκες»

Την περασμένη τηλεοπτική σεζόν, η Ελίνα Παπίλα και ο Γιώργος Καρτελιάς παρουσίασαν την εκπομπή «Breakfast@Star». Φέτος, οι δυο τους δε βρίσκονται στο τιμόνι της συγκεκριμένης εκπομπής και στη θέση τους βλέπουμε την Ελένη Χατζίδου μαζί τον τον Ετεοκλή Παύλου.

Η Ελίνα Παπίλα παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! και τον δημοσιογράφο Πάνο Τσουκάρα και -μεταξύ άλλων- μίλησε για τη τηλεοπτική συνύπαρξη και τις σχέσεις της με τον Γιώργο Καρτελιά.

Με τον Γιώργο Καρτελιά υπήρξατε ένα πολύ επιτυχημένο ραδιοφωνικό δίδυμο. Γιατί πιστεύεις ότι η χημεία

που είχατε δεν βγήκε και τηλεοπτικά;

Το ραδιόφωνο με την τηλεόραση έχουν περισσότερες διαφορές, παρά ομοιότητες. Είναι δυο άλλοι κόσμοι. Ένα ραδιοφωνικό δίδυμο δεν σημαίνει αυτομάτως πως θα είναι και τηλεοπτικά το ίδιο καλό. Εγώ το αγαπώ πολύ το ραδιόφωνο. Και η τηλεόραση μου αρέσει πολύ, Δεν θέλω να την αδικήσω.

[…] Μιλώντας για τηλεοπτικές αντιδικίες, έχει συζητηθεί πολύ και η σχέση σου με τον περσινό συμπαρουσιαστή σου στο πρωινό του STAR, Γιώργο Καρτελιά.

Μα δεν έχουμε τσακωθεί με τον Γιώργο! Δεν μου αρέσει να δημιουργώ ίντριγκες. Ήμασταν για χρόνια στο ραδιόφωνο. Όταν συνεργάζεσαι με κάποιον, έχεις καθημερινή επαφή και είσαι πιο κοντά. Όταν μια συνεργασία σταματά, χάνεσαι, στο πλαίσιο της καθημερινής επαφής, μένει όμως η σχέση και το ενδιαφέρον.

Διαβάστε επίσης:

Survivor All Star: Οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση της εβδομάδας

Γιάννης Μποσταντζόγλου: «Δεν ξέρω εγώ τι μπορεί να έχει κάνει ή να μην έχει κάνει ο Γεωργούλης»

Victor Vernicos: Η πρώτη ανάρτηση μετά την ολοκλήρωση της Eurovision -«Νιώθω ότι θέλω να πω τόσα πολλά αυτή τη στιγμή»

Keywords
Τυχαία Θέματα