Ελίνα Παπίλα για Βίκυ Χατζηβασιλείου: «Ποτέ δεν έκανα μια τέτοια συζήτηση μαζί της»

Πριν από μερικές εβδομάδες έκανε πρεμιέρα μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 η νέα εκπομπή της Ελίνας Παπίλα, «Είμαστε μαζί». Η εκπομπή δέχτηκε αρκετά αρνητικά σχόλια στα media, με πολλούς να την αποκαλούν «παλιακιά», ενώ σχολιάστηκαν έντονα και τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης που σημείωσε.

Παράλληλα, η Βίκυ Χατηβασιλείου είχε σχολιάσει πριν από μερικές ημέρες στο περιοδικό ΟΚ! και τον δημοσιογράφο Πάνο Τσουκάρα:

«Η εκπομπή της Ελίνας Παπίλα είχε πολλά στοιχεία από αυτά που είχα προτείνει και χαίρομαι γιατί ήθελα να δώσω κάτι ωραίο στον κόσμο. Δεν θέλω να κάνω κάποιο σχόλιο για το πώς μου φάνηκε η εκπομπή της».

Με αφορμή αυτή της την δήλωση, η Ελίνα Παπίπα απάντησε στο αν πιστεύει ότι μπορεί να υπάρξει παρθενογένεση στην τηλεόραση.

«Δεν νομίζω πως υπάρχει. Το να φέρεις κάτι από το παρελθόν στο σήμερα με έναν πιο σύγχρονο τρόπο είναι ωραίο, πιστεύω. Πέρσι στο πρωινό του Star με τον Γιώργο Καρτελιά σχολιάζαμε gossip θέματα, είχαμε μαγειρική, ζώδια, που υπάρχουν στην τηλεόραση τα τελευταία τριάντα χρόνια. Εγώ όμως δεν το θεωρώ όλο αυτό παλιακό», απάντησε η παρουσιάστρια.

Όσο για το αν της είχε όντως εξομολογηθεί ότι ήθελε να κάνει μια αμιγώς ψυχαγωγική εκπομπή, απάντησε: «Ποτέ δεν έκανα μια τέτοια συζήτηση με την κυρία Χατζηβασιλείου. Παρότι κάνω ψυχαγωγικές εκπομπές στο ραδιόφωνο πολλά χρόνια, δεν συμφωνώ απόλυτα με τις ταμπέλες που χαρακτηρίζουν το είδος μιας εκπομπής, με την έννοια πως αν κάποιο άλλο θέμα μού κέντριζε το ενδιαφέρον, θα το συζητούσαμε στον αέρα. Και στο “Είμαστε μαζί”, για παράδειγμα, πριν από λίγες ημέρες αναφερθήκαμε στις συμμορίες ανηλίκων, ένα θέμα που με ενδιαφέρει πολύ και εμένα ως μαμά. Πιστεύω ότι μια εκπομπή μπορεί να έχει μια πολύπλευρη προσέγγιση των πραγμάτων».

Διαβάστε ακόμα:

Eurovision 2023: Η εμφάνιση – αστραπή του Βασιλιά Κάρολου και της Βασίλισσας Καμίλα – Βίντεο

Θοδωρής Φέρρης: Στο νοσοκομείο ο τραγουδιστής – Αναβάλλεται η πρεμιέρα

Survivor All Star: Αποχώρησε με ψηλά το κεφάλι – «Να με αγαπάτε και να με σκέφτεστε»

Keywords
Τυχαία Θέματα