Έλληνας ηθοποιός ανακοίνωσε on air ότι περιμένει τρίτο παιδάκι

Στο πλατό της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» βρέθηκε σήμερα (10/2) ο Ηλίας Βαλάσης.

Ο άνδρας που συμμετείχε πριν από 20 χρόνια στο «Survivor», στη συνέχεια παρουσίασε την «Φάρμα» στο Mega, και έπειτα έπαιξε και σκηνοθέτησε στο θέατρο, παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του, Θεοδώρα, το 2018 σε κλειστό κύκλο.

Στην τελετή παρευρέθηκαν λίγοι και καλοί φίλοι και συγγενείς του ζευγαριού, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε πάρτι σε γνωστό club,

όπου οι νιόπαντροι επέλεξαν για τον πρώτο χορό το τραγούδι «Μα Εσύ Ποτέ» της Μαρινέλλας.

Ο Ηλίας Βαλάσης και η Θεοδώρα έχουν αποκτήσει δύο αγγελούδια, ενώ σήμερα ο ηθοποιός αποκάλυψε στον αέρα του Open ότι σε λίγους μήνες θα έρθει στη ζωή ο τρίτος καρπός του έρωτά τους.

«Τα υπέροχα παιδιά μου είναι 5 και 7 ετών. Στο μυαλό μου έλεγα πάντα “μη το κάνεις αυτό, μη το κάνεις αυτό” γιατί έλεγα ότι θα συμβούν τα ίδια και στα παιδιά μου. Μόνο που αυτό δεν ισχύει, είναι τελείως βλακεία, είναι μια κουταμάρα που σου επιβάλει η κοινωνία περισσότερο», είπε αρχικά ο Ηλίας Βαλάσης.

Στη συνέχεια εξομολογήθηκε ότι «ευτυχώς που βρέθηκε αυτή η άγια γυναίκα που με αντέχει και κάναμε αυτή τη φοβερή οικογένεια και πάμε και για τρίτο, πρώτα ο Θεός. Χθες μου ήρθε με ένα τεστ και μου λέει “κοίτα” και λέω “Παναγία μου”. Προσπαθούσαμε πολύ καιρό, οπότε ο Θεός μάς το χάρισε».

Διαβάστε ακόμα:

Πηνελόπη Αναστασοπούλου σε Σπύρο Παπαδόπουλο: «Δεν είμαστε σε τρύπα, είμαστε έξω -Ο σκοπός επετεύχθη»

«Ήμουν στο πάνελ της Χριστίνας Λαμπίρη και ένιωθα ότι δεν μπορούσα να πάρω αναπνοή»

Σώζων Παλαίστρος Χάρος: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την αποχώρηση από το «Survivor All Star» -Η απάντηση στον Βασάλο

Keywords
Τυχαία Θέματα