Ένταση στο Πρω1νό με τον Παύλο Χαϊκάλη: «Κατηγορούμαι για κάτι; Έχω πάει φυλακή; Ξέρεις τι σημαίνει άνδρας παλαιάς κοπής;»

Χτες, μετά την ανακοίνωση που έκανε ο Παύλος Χαϊκάλης πως η παράσταση “Νικοτιτανικός” στην οποία πρωταγωνιστεί θα είναι η τελευταία του δουλειά στο σανίδι, ξεκίνησαν διάφορες συζητήσεις.

Σήμερα, σε τηλεφωνική του επικοινωνία με το Πρωινό, διευκρίνισε πως «όταν λέω η τελευταία παράσταση δεν εννοώ μία παράσταση. Αυτή η δουλειά θα γίνει όταν ολοκληρώσει τον κύκλο της. Από εκεί και πέρα δεν υπάρχει περίπτωση επιστροφής».

Στη συνέχεια δήλωσε: «Θέλω να παραμείνω λίγο άνθρωπος. Βλέποντας αυτή την ανθρωποφαγία που υπάρχει. Χωρίς να ξέρουν άνθρωποι μιλάνε, λένε πράγματα, δικάζουν, έχουν βγάλει

αποφάσεις…Όταν λέει κάποιος κάτι, παρερμηνεύεται.  Όλο αυτό το πράγμα δεν μπορώ να το διαχειριστώ εγώ. Δεν έχω βγει δημόσια να κακολογήσω κανέναν, δεν έχω καμία σχέση με την αισθητική που υπάρχει και δεν έχω κανέναν λόγο να συνεχίσω όταν άνθρωποι βγαίνουν και μιλάνε για μένα με τόσες κακίες. Γιατί; Κατηγορούμαι για κάτι; Έχω πάει φυλακή; Έχω κάνει κάτι επιλήψιμο; Ξέρουν τι έχει συμβεί; Ανθρωποφαγία. Θέλουν αίμα. Δεν θα τους κάνω τη χάρη να πεθάνω. Δεν αντέχω τόσο μίσος. Βγήκε άνθρωπος και είπε “πώς ο παραγωγός έκανε πρόταση στον Χαϊκάλη”. Γιατί; Κατηγορούμαι για κάτι; Έχω πάει φυλακή, έχω κάνει κάτι επιλήψιμο; Όχι! Δεν μπορώ να το διαχειριστώ. Δεν έχω βγει ποτέ να κακολογήσω άνθρωπο, δεν έχω καμία σχέση με την ανθρωποφαγία και γι’ αυτό πήρα την απόφαση… Θέλουν αίμα, να πεθάνω; Δεν θα τους κάνω τη χάρη».

Αμέσως μετά όμως οι τόνοι ανέβηκαν. Η Φαίη μας με αφορμή τη επικαιρότητα των τελευταίων μηνών και τις συνομιλίες του με κορίτσια  που ήρθαν στο φως τον ρώτησε για το «άνδρας παλαιάς κοπής» με τον ηθοποιό να απαντάει: «Φαίη ξέρεις τι σημαίνει άνδρας παλαιάς κοπής; Άσε με να μιλήσω. Όταν λοιπόν ένας άνδρας ξέρει να φλερτάρει δια ζώσης και όταν ξέρει να φερθεί και να κάνει μία γυναίκα, τότε με συγχωρείς αλλά έχω δίκιο εγώ. Αγαπούλα μου, δεν ξέρεις τα γεγονότα. Ποιο όχι; Αφού δεν ξέρετε την υπόθεση γιατί δεν το παραδέχεστε; Είμαι τόσο πικραμένος, έχω δει τόσο μίσος από ένα σύστημα που δεν μπορώ να το σηκώσω. Κατ’ αρχάς θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο της Κύπρου που με τιμά. Δεν είναι η παράσταση του Χαϊκάλη, αλλά μία συνολική δουλειά».

Δείτε όλα όσα έγιναν στο βίντεο που ακολουθεί:

Διαβάστε ακόμα:

Ένταση μεταξύ του Γιώργου Τσαλίκη και της Αννίτας Πάνια: «Μου παίρνεις συνέντευξη και δεν έχεις ενημερωθεί;»

Λάκης Λαζόπουλος: Διαψεύδει με επιστολή του τον Αντώνη Λιάρο για το παρασκήνιο της επίσημης εμφάνισης Βανδή –Μπισμπίκη

 Μεϊμαρίδη σε Νάργες: «Τι ράτσα είναι ο Σαντικάι;» Αντιδράσεις για το ρατσιστικό σχόλιο της συγγραφέως

Keywords
Τυχαία Θέματα