Επική αποκάλυψη από την Έλλη Κοκκίνου: «Πήγα σχεδόν ντίρλα, είχα πιει μια κούπα ρακή»

Στα παρασκήνια του «Ένα τραγούδι ακόμα» βρέθηκε η κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι Πρωινιάτικα» και εκεί συνάντησε τον Γιώργο Θεοφάνους αλλά και την Έλλη Κόκκινου, η οποία μαζί με τον Νίκο Απέργη είναι οι αποψινοί καλεσμένοι του γνωστή μουσικοσυνθέτη στην εκπομπή.

Ο Γιώργος Θεοφάνους μίλησε για την τηλεοπτική του συνάντηση με τον γνωστή τραγουδίστρια, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Χαίρομαι τόσο πολύ που συναντάω το φιλαράκι μου, την Έλλη. Είμαστε φίλοι 30 χρόνια, μας ενώνουν πάρα πολλές

στιγμές: φιλικές, προσωπικές, οικογενειακές, επαγγελματικές. Είναι μες στην καρδιά μου».

Στην πρωινή εκπομπή του Open προβλήθηκε και το απόσπασμα από την άγνωστη και αστεία ιστορία που εκμυστηρεύτηκε η Έλλη Κόκκινου στον μουσικοσυνθέτη για το τραγούδι της, «Θα περιμένω».

«Όταν πήγα να το γράψω στο studio, ήμουν πάρα πολύ κρυωμένη και μου είχε δώσει ο μπουζουξής μου, ο Μιχάλης, μία ρακή. Μου λέει όταν δεν θα είσαι πολύ καλά, πιες ένα φλυτζανάκι με μέλι. Εγώ, όταν μου λέει φλυτζανάκι, φαντάστηκα την κούπα του γαλλικού καφέ. Πήγα σχεδόν ντίρλα. Αυτό το τραγούδι ηχογραφήθηκε με μένα να την έχω… ακούσει. Μια χαρά δεν βγήκε;», ανέφερε χαρακτηριστικά η Έλλη Κοκκίνου.

Διαβάστε επίσης:

My Style Rocks: Παντρεύτηκε πρώην παίκτρια του reality μόδας -Φωτογραφίες

Ασημίνα Χατζηανδρέου για «Survivor All Star»: «Κάποιοι ζητάνε πάνω από 5.000 ευρώ»

Βίκυ Βολιώτη: «Η κόρη μου ζητάει αδελφάκι, αλλά δεν είναι εύκολο να υιοθετήσουμε άλλο ένα παιδί»

Keywords
Τυχαία Θέματα