Εριέττα Κούρκουλου: Η throwback φωτογραφία σε προχωρημένη εγκυμοσύνη από εξωτικό προορισμό

Το 2022 αποτελεί μια χρονιά ορόσημο για την Εριέττα Κούρκουλου και τον Βύρωνα Βασιλειάδη, καθώς ήρθε στη ζωή το πρώτο παιδί τους! Το ζευγάρι επιθυμούσε βαθιά να μεγαλώσει την οικογένειά του και έκανε πολλές προσπάθειες μέχρι που τελικά τα κατάφερε και απέκτησε ένα αγοράκι, τον Νικόλα – όπως πρόκειται να ονομαστεί.

Ο μικρός γεννήθηκε τον περασμένο Μάρτιο και έτσι σε περίπου έναν μήνα θα συμπληρώσει έναν χρόνο ζωής, κάνοντας υπερήφανους τους γονείς

του! Η Εριέττα Κούρκουλου είναι αρκετά ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κι έτσι κατά καιρούς έχει μοιραστεί με τους διαδικτυακούς φίλους της διάφορα στιγμιότυπα με τον γιο της.

Αυτή τη φορά, η ίδια αποφάσισε να γυρίσει τον χρόνο πίσω και να αποκαλύψει πού βρισκόταν τέτοια ημέρα το 2022. Η Εριέττα Κούρκουλου και ο Βύρων Βασιλειάδης απολάμβαναν τις διακοπές τους λίγο πριν υποδεχτούν στον κόσμο το μωράκι τους.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Erietta Kourkoulou (@eriettakourkouloulatsi)

Όπως φαίνεται από τη φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, οι δυο τους είχαν επισκεφτεί έναν θερινό προορισμό, μιας και στο εν λόγω στιγμιότυπο ποζάρουν με μαγιό, παρεό, σανδάλια και τα καπέλα τους.

Η φουσκωμένη κοιλίτσα της Εριέττας Κούρκουλου μαγνητίζει φυσικά τα βλέμματα, μιας και είναι λίγες οι φορές που την είδαμε να ποζάρει ούσα έγκυος.

«Σαν σήμερα έναν χρόνο πριν», έγραψε χαρακτηριστικά η Εριέττα Κούρκουλου στην ανάρτησή της και οι followers της έσπευσαν να αφήσουν θετικά σχόλια.

Διαβάστε ακόμα:

 Μελίνα Νικολαΐδη: Απαντά στους επικριτές των Βανδή – Μπισμπίκη με ένα μήνυμα – καρφί

 Χριστίνα Σάλτη: Απαντά πρώτη φορά για την Ανδρομάχη και τον χαμό που προκλήθηκε για την «Παράλληλη Αγάπη» -«Θα συγκρίνει ο κόσμος»

 Γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός εξομολογείται: «Είχα δυο εγκυμοσύνες που δεν τις ήθελα και έκανα έκτρωση»

Keywords
Τυχαία Θέματα