Έτσι παγώνει το χρόνο η Ellen Pompeo!

Δεκαέξι χρόνια έχουν περάσει από την πρεμιέρα της σειράς Grey’s Anatomy στους τηλεοπτικούς δέκτες, και η Ellen Pompeo φαίνεται πως έχει βρει τον τρόπο να μην αφήνει τον χρόνο να “γράφει” στο πρόσωπό της.

Στα 51 της χρόνια εξομολογείται πως έχει δοκιμάσει ενέσιμες θεραπείες στο παρελθόν και καταλαβαίνει απολύτως γιατί οι γυναίκες εθίζονται σε αυτές, όμως πήρε την απόφαση να μην ξανακάνει: “Σκέφτηκα πως, αν βλέπω κάθε μέρα τις ρυτίδες μου στον καθρέφτη, τότε θα “αναγκαστώ” να φροντίζω περισσότερο τον εαυτό μου” εξήγησε σε συνέντευξή της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η

δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ellen Pompeo (@ellenpompeo)

“Όλοι θέλουμε να δείχνουμε στα καλύτερά μας όμως πιστεύω πως οι γυναίκες με αυτοπεποίθηση είναι οι πιο όμορφες και η αυτοπεποίθηση πηγάζει από άλλα πράγματα – πόσο ευγενικός  και καλός είσαι ή πόσο βοηθάς τον κόσμο, όχι από το πώς φαίνεσαι”, απάντησε η διάσημη ηθοποιός όταν ρωτήθηκε πως καταφέρνει να αντιστέκεται στο πέρασμα του χρόνου.

Η Ellen Pompeo προτιμάει την μίνιμαλ προσέγγιση στο skincare – έχει πει σε προηγούμενη συνέντευξή της πως εμπιστεύεται τα προϊόντα της Meaningful Beauty, της σειράς skincare που υπογράφει η Cindy Crawford– όμως αποκάλυψε πως είναι fan ενός beauty fix που τον τελευταίο χρόνο κουβεντιάζεται πολύ: τα ice facials.

“Αισθάνομαι πως πάντα έδειχνα μικρότερη από την ηλικία μου και πως πλέον βλέπω την επιδερμίδα μου να αλλάξει. Τώρα γεμίζω ένα μπωλ με πάγο και αλκαλικό νερό, πηγαίνω στο μπάνιο μου και βρέχω το πρόσωπό μου 10 φορές, μέχρι να νιώσω πως παγώνει. Το κάνω μετά τον καθαρισμό και αισθάνομαι πως συσφίγγει τα πάντα. Νομίζω αυτό δεν έκαναν και οι stars του παλιού Hollywood; Έχω την αίσθηση πως το πρόσωπό σου είναι πρησμένο και χαλαρώνει, οπότε σκέφτηκα “Απλά ας το παγώσω!” εξήγησε η ηθοποιός για την αγαπημένη της beauty συνήθεια.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ellen Pompeo (@ellenpompeo)

Πάντως, δεν είναι η μόνη που “βάζει στον πάγο” το πρόσωπό της: πολλές stars καταφεύγουν σε αυτό το κόλπο όταν θέλουν να καταπολεμήσουν άμεσα το πρήξιμο στο πρόσωπό τους (ανάμεσά τους η Kate Moss και η Shay Mitchell). Μάλιστα, δεν είναι λίγοι και οι celebrity facialists που ενσωματώνουν στις θεραπείες τους και ice facials, όπως η Renée Rouleau, η Johanna Czech, ο Ole Henriksen, ο οποίος εξήγησε πως με αυτό τον τρόπο βελτιώνεται δραματικά η μικροκυκλοφορία και μάλιστα περνώντας ένα παγάκι σε όλο το πρόσωπο, πάνω από το serum, τα αγγεία συστέλλονται και έτσι τα συστατικά του προϊόντος διεισδύουν καλύτερα στην επιδερμίδα”.

Τώρα που πιάνουν οι ζέστες, ευκαιρία να το (ξανα)δοκιμάσουμε!

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας: 

Αυτό το beauty tip της Naomi Campbell θα σου χρειαστεί το Καλοκαίρι!

No makeup-makeup: 3 βασικά tips από τον μακιγιέρ της Rihanna!

Αυτό είναι το μυστικό ομορφιάς της Jennifer Aniston για τέλεια επιδερμίδα -Το ξέρουν όλες οι γιαγιάδες!

Keywords
Τυχαία Θέματα