Έτσι θα αντιμετωπίσετε το πρήξιμο στο πρόσωπο σας που αντικρίζετε κάθε πρωί στον καθρέφτη σας!

Τα περισσότερα πρωινά το πρόσωπό σας παρουσιάζει πρήξιμο που όσο και να προσπαθήσετε δεν καλύπτεται με κανένα τρόπο, όσο καλά κι απλώσετε το φον ντε τεν ή είστε experts στο contouring. Επίσης δεν μπορείτε να περιμένετε μέχρι να υποχωρήσει, αφού πρέπει να φύγετε τρέχοντας για τη δουλειά σας.

Τι προκαλεί το πρήξιμο; Συνήθως κάνει την εμφάνιση του αν συνηθίζετε να μην κοιμάστε με το πρόσωπο στο μαξιλάρι σας ενώ μεγάλο ρόλο παίζει και η διατροφή, ειδικά

το βράδυ. Θα πρέπει να προσέξετε να μην καταναλώνετε τροφές που έχουν σόδα. Είναι εκείνη που προκαλεί το συγκεκριμένο αποτέλεσμα.

Τι πρέπει να κάνετε για να το εξαφανίσετε; Οι ειδικοί σας αποκαλύπτουν όλα τους τα μυστικά. 

1ον: Χρησιμοποιείστε κρύο νερό για να πλύνετε το πρόσωπό σας. Ενισχύει την κυκλοφορία του αίματος και μειώνει αισθητά το πρήξιμο. Μην ξεχνάτε το απίθανο τρικ της Kate Moss που βυθίζει το πρόσωπό της σε ένα μπολ γεμάτο παγάκια.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Yoof (@yoofskincare) στις 30 Μάι, 2020 στις 8:45 μμ PDT

2ον: Κάντε λεμφικό μασάζ. Ξεκινήστε από το λαιμό και ανεβείτε προς τα πάνω. Χρησιμοποιείστε τα δάχτυλα, το gua sha ή το jade roller σας. Με απαλές και σφιχτές κινήσεις με φορά προς τα έξω. Επαναλάβετε την ίδια διαδικασία για 2-3 λεπτά και στη συνέχεια απλώστε τον ορό και το λάδι ενυδάτωσης.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @_mixedblog στις 2 Ιούν, 2020 στις 8:21 πμ PDT

3ον: Προσοχή στην περιοχή των ματιών. Βάλτε ένα κουτάλι στο ψυγείο από το βράδυ. Το επόμενο πρωί ακουμπήστε το απαλά στα μάτια σας. Το κρύο μέταλλο βοηθά στην απομάκρυνση του πρηξίματος.

Στη συνέχεια με τους αντίχειρες πιέστε απαλά στο κόκκαλο κάτω από τα φρύδια για 5-10 δευτερόλεπτα. Συνεχίστε στη γέφυρα της μύτης και τα πλάγια του μετώπου σας.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Water Reminder (@wtr.reminder) στις 2 Ιούν, 2020 στις 11:02 πμ PDT

4ον: Πιείτε νερό. Αρκετές φορές το πρόσωπο πρήζετε επειδή του λείπει η απαραίτητη υγρασία. Είναι διψασμένο. Θα έχετε καλύτερα αποτελέσματα αν το ενυδατώσετε εκ των έσω. Πριν ακόμη πιείτε τον καφέ σας λοιπόν καταναλώστε δύο ποτήρια νερό, το ένα μετά το άλλο.

Διαβάστε ακόμη:

Όλα όσα πρέπει να κάνετε για να δείχνουν τα μάτια σας μεγαλύτερα!

Drew Barrymore: Σας αποκαλύπτουμε όλα τα μεγάλα beauty μυστικά της!

Keywords
Τυχαία Θέματα