Εύα Αντωνοπούλου: Η αντίδραση του ΣΚΑΪ μετά τις φήμες ότι πάει OPEN -«Αντέδρασαν εκδικητικά»

Εδώ και μερικές ημέρες η Εύα Αντωνοπούλου βρίσκεται στο προσκήνιο καθώς οι φήμες τη θέλουν να αλλάζει τηλεοπτική στέγη. Συγκεκριμένα, ακούγεται πως η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια ειδήσεων του ΣΚΑΪ -της οποίας το συμβόλαιο με το κανάλι του Φαλήρου ολοκληρώνεται στις 30 Ιουνίου- σκοπεύει να «μετακομίσει» στο Open από την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Η ίδια μέχρι στιγμής δεν έχει δώσει καμία σαφή απάντηση στις φήμες αυτές που κυκλοφορούν, ωστόσο εχθές Τετάρτη 17/5 αρκέστηκε να πει

στην κάμερα του Star ότι «έχουμε εκλογές τώρα κι έχουμε πάρα πολλή δουλειά. Σας ευχαριστώ πολύ για την υπομονή σας. Είμαστε σε εκλογική περίοδο, είναι πολύ πυκνή η δουλειά, σας ευχαριστώ πολύ».

Σύμφωνα ωστόσο με ρεπορτάζ της Τίνας Μεσσαροπούλου στο «Happy Day», φαίνεται πως υπάρχει πρόωρη λήξη συνεργασίας ανάμεσα στην Εύα Αντωνοπούλου και τον ΣΚΑΪ μετά την δημοσιοποίηση ότι πάει στο Open.

«Εκκρεμούσε ένα τυπικό ραντεβού με την διοίκηση, μετά από 14 χρόνια, τυπικά οφείλει να πει ότι δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιό της για την επόμενη σεζόν, το οποίο λήγει τέλει Ιουνίου. Εκεί, η αντίδραση της διοίκησης δεν ήταν η αναμενόμενο για μία συνεργασία και σχέση 14 χρόνων. Εκεί αντέδρασαν εκδικητικά θα πω εγώ.

Ζήτησαν από την Εύα Αντωνοπούλου, εφόσον έχει αποφασίσει να μην ανανεώσει το συμβόλαιό της, να φύγει έναν μήνα νωρίτερα -δηλαδή 30 Μαΐου- και μάλιστα, να μην έχει σχεδόν καμία ανάμειξη ή τη λιγότερο δυνατή στην εκλογική βραδιά της 21ης Μαΐου. Της ζήτησαν να απέχει εντελώς», ανέφερε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος στον αέρα του ΣΚΑΪ.

Διαβάστε ακόμα:

Θάνος Πλεύρης: Το τάμα για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε -«Είδα την εικόνα της Παναγίας στον ύπνο μου»

Survivor All Star: Ο παίκτης που αποχώρησε από το αποψινό επεισόδιο του reality επιβίωσης

Κόνι Μεταξά: Στην Ισπανία με τον Μάριο Καπότση και τα πεθερικά της – Φωτογραφίες

Keywords
Τυχαία Θέματα