Εύα Μπουντούρη: Πέθανε σε ηλικία 40 ετών η παραγωγός του «Εν Λευκώ» – «Λύγισε» η Σταματίνα Τσιμτσιλή

Μια πολύ δυσάρεστη είδηση μοιράστηκε με τους τηλεθεατές του Happy Day η Σταματίνα Τσιμτσιλή, καθώς αποκάλυψε πως η ραδιοφωνική παραγωγός του «Εν Λευκώ», Εύα Μπουντούρη, «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία μόλις 40 ετών. Η γνωστή παρουσιάστρια γνώριζε προσωπικά τη ραδιοφωνική παραγωγό, καθώς είχαν μεγαλώσει μαζί. Μάλιστα, η αδερφή της, Αλεξάνδρα, την είχε παντρέψει στον γάμο της με τον Θέμη Σοφό.

«Χθες ήμουν σε μία άλλη διάθεση, μέχρι που χτύπησε το τηλέφωνό μου και η κουμπάρα μου και αδελφική μου

φίλη με ενημέρωσε τελικά ότι η αδερφή της έχασε τη μάχη για τη ζωή. Επειδή είναι ένας άνθρωπος που πιθανότατα σας έχει συντροφεύσει πολλές φορές στο σπίτι ή στο αυτοκίνητο μέσα από το ραδιόφωνο…

Γιατί η Εύα Μπουντούρη ήταν η φωνή του Εν Λευκώ τα τελευταία 15 χρόνια. Ήθελα για ένα δύο λεπτά να της πω ένα αντίο μέσα από εδώ… Αυτό το κορίτσι ήταν πάντα ένα πολύ φωτεινό και λαμπερό πλάσμα. Εμείς μεγαλώσαμε μαζί. Εκείνη στην Κυψέλη, εμείς στα Άνω Πατήσια. Έχουμε κάνει πολύ παρέα ως παιδιά. Η αδερφή της Αλεξάνδρα ήταν εκείνη που μας πάντρεψε», ανέφερε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Και στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Ήταν πολύ άδικο αυτό που έγινε γιατί το κορίτσι μπήκε για ένα χειρουργείο προληπτικά να αντιμετωπίσει ένα πρόβλημα υγείας και δεν πήγε καλά. Δεν θέλω να πω περισσότερες λεπτομέρειες γιατί δεν αφορούν και τον πολύ κόσμο. Το σίγουρο είναι ένας άγγελος στον ουρανό… Το σίγουρο είναι ότι κάτι τέτοιες στιγμές συνειδητοποιείς πως όλα κρέμονται από μία κλωστή και επειδή χθες το απόγευμα όταν έμαθα την είδηση… Ένα κορίτσι 40 χρονών…

Χθες ήμουν με την κουμπάρα μου και πολύ κόσμο στο πατρικό της στην Κυψέλη, θέλω να πω να λέτε όλα αυτά τα «σ’ αγαπώ» που νιώθετε, να μην τα ξεχνάτε και να ζείτε την κάθε μέρα. Η Εύα σαν αερικό που ήταν είχε αυτές τις ανησυχίες και τις είχε μοιραστεί με τους ανθρώπους που αγαπούσε».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

 Χάρης Ρώμας: «Η πρώην σύζυγός μου είχε μείνει έγκυος αλλά χάσαμε το παιδί»

Σοκάρει η Πέμη Ζούνη: «Αν δεν είχα κοντά μου δικούς μου ανθρώπους, μπορεί και να είχα αυτοκτονήσει»

 Γιάννης Βούρος για Metoo: «Όποιος δεν ήταν αυτόπτης μάρτυρας, δεν έχει δικαίωμα να μιλάει»

Keywords
Τυχαία Θέματα