Εύα Καϊλή: Ποιος είναι ο Ιταλός σύντροφός της, Φραντσέσκο Τζόρτζι που συνελήφθη

Σαν βόμβα έσκασε το βράδυ της Παρασκευής 9/12 η διαγραφή της Εύας Καϊλή από το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής, όπως ανακοίνωσε ο Νίκος Ανδρουλάκης. Η ευρωβουλευτής φαίνεται πως εμπλέκεται σε υπόθεση σκανδάλου διαφθοράς που συνδέεται με το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, σύμφωνα με δημοσίευμα της βελγικής εφημερίδας Le Soir.

Η Εύα Καϊλή

φέρεται να έχει προσαχθεί προκειμένου να δώσει εξηγήσεις ενώ ο ιταλικής καταγωγής σύντροφός της, Φραντσέσκο Τζόρτζι, αποτελεί ένα εκ των τεσσάρων προσώπων που συνελήφθησαν. Πριν η ίδια οδηγηθεί στον εισαγγελέα, πραγματοποιήθηκε έρευνα στο σπίτι της.

Ποιος είναι ο Φραντσέσκο Τζόρτζι; Ο έρωτας που ξεκίνησε από το Ευρωκοινοβούλιο

Η Εύα Καϊλή και ο Φραντσέσκο Τζόρτζι μετρούν περίπου 4,5 χρόνια κοινής πορείας. Οι δυο τους γνωρίστηκαν στις Βρυξέλλες κατά τη διάρκεια των επαγγελματικών υποχρεώσεών τους. Εκείνος είναι ειδικός σύμβουλος στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στον τομέα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

«Γνωριστήκαμε στη δουλειά και εκτίμησα το πόσο σοβαρός, έξυπνος και μορφωμένος ήταν. Στη συνέχεια διαπίστωσα πως έχει χρυσή καρδιά και νοιάζεται για τους άλλους αλλά και σέβεται την οικογένεια. Αυτά ήταν μία καλή βάση για όλα», είχε δηλώσει η Εύα Καϊλή σε συνέντευξή της.

Ο 35χρονος κατάγεται από το Μιλάνο της Ιταλίας και εργάζεται ως βοηθός σε γραφείο Ιταλού Ευρωβουλευτή, στην ίδια ομάδα των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών.

Η Εύα Καϊλή και ο Φραντσέσκο Τζόρτζι έγιναν γονείς για πρώτη φορά τον Φεβρουάριο του 2021, με εκείνη να φέρνει στον κόσμο ένα κοριτσάκι. Οι δυο τους αποφάσισαν να τής δώσουν το όνομα Αριάδνη και σε συνέντευξή της στο περιοδικό ΟΚ! η ίδια είχε εξηγήσει τον λόγο:

«Ο αλγόριθμος της Αριάδνης, η ιστορία της Αριάδνης της Κρήτης, η αγάπη μου για την ιστορία και τη μυθολογία μας ήταν οι βασικοί λόγοι που μας οδήγησαν σε αυτή την επιλογή. Το ότι μεταφράζεται Αριάννα στα ιταλικά ήταν τελικά και το καθοριστικό για να το επιλέξουμε την Πρωτοχρονιά του 2021 και κοντεύοντας να κλείσει 1 χρόνο διαπιστώνουμε ότι της ταιριάζει».

Σχετικά με τη γνωριμία τους, η Εύα Καϊλή είχε δηλώσει στην ίδια συνέντευξη: «Όταν τον γνώρισα δεν ένιωσα ότι θα είναι ο άντρας των παιδιών μου.Επιλέξαμε να είμαστε μαζί μετά από δύο περίπου χρόνια γνωριμίας»

Φωτογραφίες: NDP

Διαβάστε ακόμα:

 Ο Διονύσης Σαββόπουλος βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό – Αναβάλλονται οι συναυλίες του

 Εύα Καϊλή: Διεγράφη από το ΠΑΣΟΚ – Ερευνάται για υπόθεση διαφθοράς

 Δήμητρα Αλεξανδράκη: Μετακόμισε από το σπίτι που έμενε με τον πρώην της

Keywords
Τυχαία Θέματα