Ευδοκία Ρουμελιώτη: «Στο σχολείο του γιου μου δε με ξέρει κανείς»

Την Ευδοκία Ρουμελιώτη συνάντησαν οι κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών στη συνέντευξη Τύπου που δόθηκε με αφορμή την παράσταση «Μήδεια», στην οποία θα πρωταγωνιστήσει στην Επίδαυρο.

Η γνωστή ηθοποιός έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους, όπου -μεταξύ άλλων- αναφέρθηκε στον γιο της και στο γεγονός ότι οι συμμαθητές του δεν γνωρίζουν ποιά είναι η μαμά του., καθώς πηγαίνει σε αγγλικό σχολείο.

«Στο σχολείο του γιου μου δεν του έχουν πει κάτι για μένα γιατί πάει σε ένα αγγλικό σχολείο οπότε

δε με ξέρει κανείς, δε βλέπουν τηλεόραση», είπε αρχικά η Ευδοκία Ρουμελιώτη.

Και πρόσθεσε στη συνέχεια στις δηλώσεις της που προβλήθηκαν στο «Happy Day»: «Ο γιος μου όταν μου ζητάνε να βγάλουμε φωτογραφίες μπαίνει πρώτος και ζητάει να βγει κι αυτός».

«Όταν γέννησα τον Δημήτρη, ο άντρας μου με έσπρωξε να γυρίσω στη δουλειά γιατί εγώ είχα πέσει με τα μούτρα στο παιδί. Πάντα λέω ότι έχω τρία παιδιά και το εννοώ.

Ο Νικηφόρος έχει δύο αγόρια από τον πρώτο του γάμο. Όταν γνώρισα τον έναν ήταν 4 και τώρα είναι 17 και ο άλλος ήταν 6 και τώρα είναι σχεδόν 20, οπότε μεγάλωσα με αυτά τα παιδιά και πραγματικά δεν τα ξεχωρίζω από το παιδί μου», είχε δηλώσει πριν λίγο καιρό στην εκπομπή «Δύο στη 1» η ηθοποιός.

Διαβάστε ακόμα:

Ελένη Μενεγάκη: Το δημόσιο μήνυμα σε Μαραντίνη – Χρηστίδου -«Σας το λέω αυτό με πολλή αγάπη»

Ηλίας Γκότσης: «Έδωσε» για πρώτη φορά δημόσια τον παίκτη που έγραψε την περιβόητη λίστα

Βασίλης Γκουρούσης: Έξαλλος με τη Σοφία Παυλίδου μετά την αγωγή στον Παπαγιάννη -«Φτάνει! Καταστρέφονται ζωές»

Keywords
Τυχαία Θέματα