Εβελίνα Νικόλιζα: Αποκάλυψε πόσα χρήματα βγάζει ένας youtuber στην Ελλάδα

Η Εβελίνα Νικόλιζα παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Breakfast@star» και αποκάλυψε ότι είναι ελεύθερη, αναφέρθηκε στα αρνητικά σχόλια που δέχεται για τα κιλά της αλλά και στα χρήματα που βγάζει ένας youtuber στην Ελλάδα.

Σχετικά με την προσωπική ζωή της, η τραγουδίστρια δήλωσε ελεύθερη: «Είμαι ελεύθερη. Γενικότερα, συζητάμε με τις ελεύθερες φίλες μου ότι θα ήταν ωραίος να έρθει κάποιος να σου μιλήσει έξω. Εκτός από social media.

Έξω δεν έχεις καμία ελπίδα να σου μιλήσει κάποιος, αυτό έχει γίνει μια αηδία. Δεν είναι το ίδιο».

Όταν ρωτήθηκε για το αν μοιράζεται τα προσωπικά της με τη μητέρα της, Μπέσσυ Αργυράκη και τη Ναταλία Γερμανού, η Εβελίνα Νικόλιζα ήταν ξεκάθαρη: «Με τη μαμά μου δεν συζητάμε για τα ερωτικά μου, έχει όμως γνώμη γι’ αυτά και τη λέει. Με τη Ναταλία Γερμανού λέμε τα ερωτικά μας και μου έχει δώσει πολλές συμβουλές».

Παράλληλα, εξομολογήθηκε ότι δέχεται αρνητικά σχόλια για το βάρος της:«Το hate που έχω είναι συνήθως για τα κιλά. Αν μου πει κάποιος είσαι πολύ χαζή, δεν θα με πειράξει γιατί δεν νιώθω χαζή.

Επειδή όμως με τα κιλά έχω μια μάχη όλα αυτά τα χρόνια και το προσπαθώ. Είμαι εξοικειωμένη με την εικόνα και το σώμα μου απλά ξέρω ότι αν αλλάξει θα μου κάνει την καθημερινότητά μου πιο εύκολη».

Τέλος, αποκάλυψε πόσα χρήματα βγάζουν οι Έλληνες youtubers: «Στο εξωτερικό μπορεί ένας youtuber να βγάλει πάρα πολλά λεφτά. Στην Ελλάδα μπορεί να φτάσει και 1.500 με 2.000 ευρώ».

Διαβάστε ακόμα:

 Τέμπη: Συγκλονίζει η γιαγιά της άτυχης Φραντζέσκας – «Αφήστε την να τη δω τουλάχιστον σε πλάνο»

Γιώργος Λιάγκας: Ξέσπασε on air -«Ντρέπομαι κι έχω αηδιάσει, αρνούμαι να συμμετάσχω σε αυτό το παιχνιδάκι»

 Σοφία Αλιμπέρτη: Στον… αέρα η πρεμιέρα της εκπομπής της

Keywords
Τυχαία Θέματα