Εβελίνα Παπούλια: Η σύγκριση με την Μενεγάκη, η σχέση με την κόρη της και οι δυσκολίες στους «Δύο ξένους»

Είναι μία ηθοποιός η οποία δραστηριοποιείται στο θέατρο, ενώ παράλληλα έχει συμμετάσχει σε πολλές επιτυχημένες σειρές καθώς επίσης και κινηματογραφικές ταινίες.

Σήμερα (26/4), η Εβελίνα Παπούλια βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και παραχώρησε μια εξομολογητική συνέντευξη στη Μπέττυ Μαγγίρα και τον Δημήτρη Μακαλιά.

Μεταξύ άλλων, η γνωστή ηθοποιός μίλησε

για τις δυσκολίες στα γυρίσματα της σειράς «Δυο ξένοι», τη σύγκριση με την Ελένη Μενεγάκη αλλά και την κόρη της, Αφροδίτη Λιάντου, που έχει ανοίξει τον δικό της καλλιτεχνικό δρόμο.

«Δε μπορούσα να τη διαχειριστώ την επιτυχία των “Δυο ξένων”. Δεν ήμασταν και υποψιασμένοι. Ήξερα ότι θα γίνει επιτυχία αλλά το μέγεθος δε μπορούσα να το φανταστώ. Πριν είχα κάνει πολύ λίγα πράγματα, δε μπορούσα να φανταστώ ότι αυτό θα είχε αυτή την επιτυχία. Είχα ακούσει τότε τα πάντα. Ακόμα και ότι μιμούμαι την Ελένη Μενεγάκη που δεν είχε καμία σχέση απλώς ήταν πατημένο εκεί το σενάριο, στην ξανθιά παρουσιάστρια μιας πρωινής εκπομπής.

Είχε και έρωτα ο Αλέξανδρος Ρήγας με την Ελένη Μενεγάκη οπότε πάτησε πάνω της ως περσόνα. Σε γυρίσματα δεν περάσαμε ωραία. Ήταν δύσκολα. Κάναμε πολλές μέρες γύρισμα το κάθε επεισόδιο και πολλές ώρες. Αν τύχει να το πετύχω σε επανάληψη θα το δω γιατί δεν το έχω δει ποτέ ολόκληρο», είπε για τους «Δυο ξένους» και τη σύγκριση με την Ελένη Μενεγάκη η Εβελίνα Παπούλια.

Όσο για την κόρη της, Αφροδίτη Λιάντου, η ίδια ανέφερε: «Η κόρη μου θέλει να κάνει τη δική της διαδρομή. Δε θέλω να τη συμβουλέψω ξανά και για τίποτα. Πρέπει να έχει τη διαδρομή της. Δεν έχει κανένα νόημα αν εγώ βλέπω κάτι με έναν τρόπο και για μένα αυτό είναι το σωστό. Για εκείνη το σωστό μπορεί να είναι κάτι άλλο. Αν μου πει ότι θέλει να κάνει κάτι, θα κάνει αυτό και τελείωσε… Μου αρέσει που ό,τι βάλει στο μυαλό της θα το κάνει. Δε μου ζήτησε ποτέ να τη βοηθήσω, τα έκανε όλα μόνη της».

Διαβάστε επίσης:

Περιπέτεια υγείας για τον Σάββα Πούμπουρα: «Τρεις ελιές έπρεπε να αφαιρεθούν επειγόντως και στάλθηκαν για βιοψία»

6 νόστιμοι και υγιεινοί τρόποι να αντικαταστήσεις το βούτυρο

Ο Βασιλιάς Κάρολος και η Camilla Parker Bowles αποκάλυψαν τη σκηνή της φετινής Eurovision

Keywords
Τυχαία Θέματα