Ευγενία Δημητροπούλου: «Είχαμε αποφασίσει να υιοθετήσουμε ένα παιδί άσχετα με το αν αποκτούσαμε και βιολογικά»

Η Ευγενία Δημητροπούλου βρέθηκε καλεσμένη στο «The 2night show» και έκανε μια πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση με τον Γρηγόρη Αρναούτολογλου. Η ηθοποιός αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην υιοθεσία της κόρης της, η οποία τους έχει αλλάξει τη ζωή.

Η Ευγενία Δημητροπούλου εξομολογήθηκε

πως με τον σύζυγό της, Στέλιο Βλατάκη, είχαν αποφασίσει να υιοθετήσουν ένα παιδί άσχετα με το αν θα αποκτούσαν και βιολογικά παιδιά. Αυτή ήταν η προτεραιότητά τους και τελικά τα κατάφεραν.

«Το παιδί ήταν ένας επιπλέον λόγος για να αλλάξει η οικογενειακή μας κατάσταση άμεσα και γι’ αυτό παντρευτήκαμε. Ένα παιδί όταν έρχεται είναι καταλυτικό σε ένα ζευγάρι, είναι πάρα πολύ ωραία αυτή η αλλαγή. Είναι όμως και δύσκολα και ζόρικα μερικές μέρες. Στο τέλος της ημέρας όμως είναι μία μεγάλη χαρά», είπε αρχικά η Ευγενία Δημητροπούλου.

Παράλληλα, η Ευγενία Δημητροπούλου αποκάλυψε ότι αποφάσισε να μιλήσει δημόσια για την υιοθεσία της κόρης της, προκειμένου να βοηθήσει κι άλλα ζευγάρια που βρίσκονται σε αυτή τη θέση.

«Νιώθω ότι το έχω εκθέσει και ο λόγος που το έκανα ήταν πολύ συνειδητός. Ένας από τους λόγους που μίλησα ανοιχτά ήταν ότι έχω μιλήσει με πάρα πολλά ζευγάρια, δεν το περίμενα και χαίρομαι πάρα πολύ όταν ακούω για παρόμοιες υποθέσεις. Χαίρομαι όταν τελεσφορούν και οι δικές τους υποθέσεις. Νιώθω σαν να τα ξέρω αυτά τα παιδιά», κατέληξε.

Διαβάστε ακόμα:

Survivor All Star: Ξέσπασε ο Νικόλας Αγόρου -«Μου ρίχνετε λάσπη, κάτι βλέπετε σε μένα»

Ναταλία Γερμανού: Η πρώτη φωτογραφία από τα παρασκήνια του «Secret Song»

Μαρία Παπαλάμπρου: «Ραγίζει» καρδιές με την ανάρτηση για την απώλεια του συζύγου της, Τάσου Αλεξόπουλου

Keywords
Τυχαία Θέματα