Ευγενία Σαμαρά: Αναλαμβάνει χρέη παρουσιάστριας; Η πρόταση που δέχτηκε

Η Ευγενία Σαμαρά μπορεί αυτό το καλοκαίρι να βρίσκεται με μια βαλίτσα στο χέρι και να ταξιδεύει από προορισμό σε προορισμό, ωστόσο δεν έχει αμελήσει καθόλου τα επαγγελματικά της. Λίγες εβδομάδες πριν βρεθεί ξανά στα πλατό για τα γυρίσματα της τρίτης σεζόν της σειράς «Σασμός», η Ευγενία Σαμαρά δέχτηκε πρόταση για ρόλο παρουσιάστριας.

Η γνωστή ηθοποιός, που τα τελευταία χρόνια σημειώνει εξαιρετική πορεία στον χώρο της υποκριτικής, δέχτηκε πρόταση από την ΕΡΤ

προκειμένου να αναλάβει την παρουσίαση του τηλεπαιχνιδιού «Switch». Σύμφωνα με τις πληροφορίες της Real Life, η ίδια πέρασε από δοκιμαστικό και το όνομά της βρίσκεται ψηλά στη λίστα με τους ανθρώπους που απέσπασαν πολλά θετικά σχόλια.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Evgenia Samara (@eugeniasamara)

Οι ιθύνοντες δεν έχουν αποφασίσει ακόμα ποιος ή ποια θα αναλάβει αυτόν τον ρόλο, μιας και απομένουν μερικά δοκιμαστικά για να ολοκληρωθεί αυτός ο κύκλος και η παραγωγή να έχει δει όλους τους ανθρώπους που είχε προσθέσει στη λίστα της.

Το «Switch» είναι ένα τηλεπαιχνίδι γνώσεων, που τα τελευταία χρόνια έχει εντάξει στο πρόγραμμά της η ΕΡΤ. Οι πέντε συμμετέχοντες κάνουν «Switch», δηλαδή αλλάζουν θέσεις μεταξύ τους ανάλογα με το αν θα απαντήσουν σωστά ή λάθος.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Evgenia Samara (@eugeniasamara)

Με θέσεις από το 1 έως το 5, όποιος παίκτης απαντά σωστά μετακινείται προς το 1, ενώ όποιος απαντά λάθος πάει προς το 5. Οποιος φτάσει στην πρώτη θέση διεκδικεί στον τελικό γύρο το χρηματικό έπαθλο.

Διαβάστε ακόμα:

 Συγκινεί ο Θοδωρής Κατσαφάδος: «Είναι πάντα στην ψυχή μου και παρούσα στη ζωή μου»

 Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Φέτες» οι κοιλιακοί της επτά μήνες μετά τη γέννηση του γιου της

 Νίκος Μπάρτζης: Η αινιγματική ανάρτηση που δημιουργεί ερωτηματικά – «Πίσω από την πλάτη μου…»

Keywords
Τυχαία Θέματα