Ευγενία Σαμαρά για «Switch»: «Ήμουν πολύ άνετη στις οντισιόν, εκεί τους κέρδισα»

Η Ευγενία Σαμαρά θα είναι η παρουσιάστρια του τηλεπαιχνιδιού «Switch» στο νέο πρόγραμμα της ΕΡΤ που κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2023, στις 19:15.

Μετά την αποκάλυψη του νέου της επαγγελματικού εγχειρήματος, η Ευγενία Σαμαρά μίλησε για τα συναισθήματά της στην εκπομπή «Δύο στις 10» και τον Ιορδάνη Παπακυριακού.

Μέσα σ’ όλα, η ηθοποιός τόνισε πως στις οντισιόν ήταν πολύ άνετη και πως αυτό έπαιξε πολύ μεγάλο ρόλο στο να την επιλέξουν.

Όσα είπε η Ευγενία Σαμαρά
στην εκπομπή της ΕΡΤ

«Έχουμε τους ίδιους παίκτες όλη την εβδομάδα και μου αρέσει που υπάρχει αυτή η σύνδεση. Κάποιος που είναι πρώτος μπορεί και να βρεθεί πέμπτος. Είναι το μοναδικό παιχνίδι παγκοσμίως που δεν μετράμε πόντους… Είναι κάτι καινούριο για εμένα, δεν έχω ξανακάνει παρουσίαση και το παίρνω ότι είμαι με τους φίλους μου και παίζουμε. Στην οντισιόν δεν είχα άγχος και δεν είναι κάτι που συνηθίζω στη ζωή μου.

Ήμουν πάρα πολύ άνετη, πιστεύω εκεί τους κέρδισα. Ένιωσα τόσο άνετα σε αυτό και στο περιβάλλον. Είναι μια πάρα πολύ ωραία παραγωγή. Είχα γυρίσει για δυο μέρες για να κάνω την οντισιόν και όταν χτύπησε το τηλέφωνό μου ήμουν σχεδόν σίγουρη ότι με παίρνουν για να μου πουν έλα να το κάνουμε», ανέφερε η Ευγενία Σαμαρά.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα είπε:

Διαβάστε ακόμα:

Μιμή Ντενίση: «Έχουμε καταλήξει να κάνουν καριέρα με τις σχέσεις τους»

Ο Παράδεισος των Κυριών: Νέα Κόντρα! Ο Χρήστος πετάει έξω από το σπίτι Όλγα και Δωροθέα

Πέννυ Μπαλτατζή: «Με ενοχλεί η δικαιολογία πως έχω γίνει μανούλα»

Keywords
Τυχαία Θέματα