Εύη Βατίδου: Απαντά για την προσωπική της ζωή μετά τον χωρισμό από τον Ηλία Κωνσταντίνου

Στην εκπομπή «Καλοκαίρι yes» φιλοξενήθηκε το πρωί της Πέμπτης (3/8) η Εύη Βατίδου και μίλησε για όλους και για όλα!

Μέσα σ’ όλα, η πρώην σύζυγός του Αλέξη Κούγια αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή, στα παιδιά της, καθώς και στην απόφασή της να κατέβει στις προηγούμενες εκλογές υποψήφια με το κόμμα της Αφροδίτης Λατινοπούλου.

Για την ενασχόλησή της με την πολιτική: «Το πολιτικό σκηνικό θα το συνεχίσω. Με ενδιαφέρει και μαθαίνω. Μου αρέσει αυτό το κομμάτι. Δεν έχω συγκεκριμένο

στόχο, αλλά το γεγονός ότι μαθαίνω μου κάνει πολύ καλό. Αν γυρνούσα πίσω, θα έκανα πάλι το ίδιο βήμα με την Αφροδίτη Λατινοπούλου. Αυτή η πρόταση μου έγινε, την αποδέχτηκα και χαίρομαι και συνεχίζουμε. Πιστεύω ότι τώρα με τις δημοτικές εκλογές κάτι μπορεί να συμβεί. Είχα προτάσεις από 4 δήμους, δεν έχω απαντήσει, θα απαντήσω».

Για τα παιδιά της: «Τα παιδιά είναι μίξη. Έχουν πάρει και από τους δύο γονείς. Και οι δύο ασχολούνται με τη νομική. Η Μάιρα είναι στο πρώτο έτος και ο Χρήστος στο τρίτο. Ο Αλέξης πρέπει να χαίρεται και να είναι πολύ περήφανος για το δύο στα δύο. Μόνο εγώ δεν έχω σπουδάσει νομική. Την έχω σπουδάσει έμμεσα, χωρίς πτυχίο, τόσα χρόνια».

Σε άλλο σημείο, όταν ο Τριαντάφυλλος την ρώτησε αν είναι ερωτευμένη αυτό το διάστημα, η ίδια απάντησε: «Όχι, δεν είμαι ερωτευμένη. Γενικότερα δεν είναι κακό να ερωτεύεσαι».

Να θυμίσουμε ότι πριν από λίγο καιρό η Εύη Βατίδου διατηρούσε δεσμό με τον Ηλία Κωνσταντίνου, ωστόσο οι δυο τους χώρισαν μετά από κοινή απόφαση.

Διαβάστε επίσης:

Δέσποινα Βανδή: Νέες φωτογραφίες από τις διακοπές της στην Κρήτη -Η τούρτα γενεθλίων και τα στιγμιότυπα με την κόρη της, Μελίνα

The Chase: Αυτός είναι ο νέος chaser -Η ανακοίνωσή του στα social media

Μαριλένα Γεραντώνη: «Με επηρέασε πάρα πολύ γιατί είμαι μαμά, δεν μπορούσα με τίποτα να το διαχειριστώ»

Keywords
Τυχαία Θέματα