Ευρυδίκη Παπαδοπούλου – Αφροδίτη Γραμμέλη: Συναντήθηκαν για πρώτη φορά on air μετά την «κόντρα» τους

Πριν από μερικές ημέρες επέστρεψε στην Ελλάδα μετά την αποχώρησή της από το «Survivor All Star» και είναι έτοιμη να μιλήσει για όλα.

Ο λόγος για την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, η οποία βρέθηκε σήμερα 16/3 στο «Πρωινό μας» και συναντήθηκε για πρώτη φορά on air με την Αφροδίτη Γραμμέλη μετά την «κόντρα» τους.

Μάλιστα, μετά τα όσα είπε η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης για το παιχνίδι, η Φαίη αποκάλυψε το παρασκήνιο της συνάντησης των δύο γυναικών στο στούντιο. «Μπαίνει

η Ευρυδίκη μέσα, ανταλλάσσουν καλησπέρες, μιλούν στον ενικό, μια χαρά», είπε.

«Δεν έχουμε ξαναμιλήσει και δεν έχουμε ξαναϊδωθεί ποτέ στη ζωή μας. Πρώτη φορά επικοινωνούμε», είπε τότε η Αφροδίτη Γραμμέλη, με την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου να απαντά: «Θα συνεχίσουμε να επικοινωνούμε από το twitter, κάντε με ξε-μπλοκ. Δεν σε βρίσκω».

«Κάνεις κάποιο λάθος αγαπητή μου. Δεν σε έχω μπλοκ», ανταπάντησε η δημοσιογράφος και η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου πρόσθεσε: «Θα σε αναζητήσω καλύτερα. Δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα, για όλους τους ανθρώπους υπάρχουν ατυχείς στιγμές. Γιατί να μην την καλημερίσω; Έχουμε να χωρίσουμε κάτι;».

Τέλος, η Αφροδίτη Γραμμέλη έκλεισε το θέμα λέγοντας ότι «προχωράμε μπροστά. Τηλεόραση κάνουμε και πράγματα γράφονται και λέγονται και ο καθένας υπερασπίζεται τη θέση του, αλλά δεν χρειάζεται αυτό το πράγμα να γίνεται σίριαλ με δημόσιες διαφωνίες. Άλλωστε αν είχαμε κάτι να πούμε, από τη στιγμή που συναντηθήκαμε, θα το πούμε off camera. Εγώ αυτό πιστεύω. Ας προχωρήσουμε στις καλημέρες και στις καλησπέρες. Η στήλη μου και η κριτική μου δεν είναι ποτέ επί προσωπικού, είναι πάντα με άξονα την τηλεόραση».

Διαβάστε ακόμα:

Ματίνα Νικολάου: «Δε με ξάφνιασε η ανακοίνωση του Νίκου Μουτσινά» -Η αναφορά στον Σεφερλή

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Το παρασκήνιο της αποκάλυψης για την ερωτική συνεύρεση Μάριου Πρίαμου και Σοφιάνας Αβραμάκη

Βρισηίδα Ανδριώτου κατά δημοσιογράφου: «Θα βάλουν ό,τι γουστάρουν για να βγάλουν εμένα κακιά»

Keywords
Τυχαία Θέματα