Ευρυδίκη Βαλαβάνη για Survivor: «Eίναι άσχημο να λες τον άλλο “Καραγκίοζη”, αυτό που κάνει η Ασημίνα είναι υπερβολικό»

Καλεσμένη στην εκπομπή «Καλύτερα Δε Γίνεται» ήταν σήμερα το μεσημέρι (19/2) η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Η γνωστή δημοσιογράφος μίλησε -μεταξύ άλλων- για την εμπειρία της στο Survivor, ενώ σχολίασε και τον φετινό κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

«Ακόμα έχω προβλήματα υγείας από το Survivor. Στο στομάχι με τη διατροφή, με την απότομη αλλαγή των κιλών, ο κύκλος. Είναι όλα ένα θέμα. Για τις γυναίκες είναι

πολύ πιο δύσκολο. Έχεις να κάνεις με τις ορμόνες. Ζηλεύω πολύ που τους βλέπω, θα ήθελα να το ξαναζήσω», είπε στην αρχή η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε για τον φετινό κύκλο: «Υπήρχαν εντάσεις που δεν έγραψαν οι κάμερες αλλά όχι σε τέτοιο βαθμό. Το να λες τον άλλον “καραγκιόζη” είναι άσχημο. Αυτό που κάνει η Ασημίνα είναι υπερβολικό».

Σε ερώτηση για το αν θα συμμετείχε και πάλι στο ριάλιτι επιβίωσης, απάντησε: «Το μέσα μου λέει “ναι”… Τότε ήμουν 29 χρονών. Αν μπω εκεί πρέπει να είμαι όπως ήμουν τότε. Το κορμί μου το ξέρω. Τότε αγωνιζόμουν με δύο ενέσεις πριν και δύο μετά το παιχνίδι. Ποτέ δεν είχαμε “εντολή γιατρού κάτσε έξω” ή μεγαλογιατρούς. Έχει να κάνει με το σώμα μου. Έχω φτάσει και σε μια ηλικία, θέλω τα γυναικολογικά μου να είναι εντάξει…».

Δείτε το βίντεο: 

Διαβάστε επίσης: 

Δείτε πόσα είναι τα νέα κρούσματα κορονοϊού για σήμερα 19/2

Μέγκι Ντρίο: «Απέρριψα πρόταση για το Survivor με 4.000 ευρώ την εβδομάδα»

«Το παιδί μου μπορεί να γίνει στόχος επειδή είμαστε ομόφυλη οικογένεια»

Keywords
Τυχαία Θέματα