Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Η συγκίνηση, η αντίδραση για τον Γρηγόρη Μόργκαν και η επίθεση του Σπύρου Μαρτίκα

Την πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη μετά την αποχώρησή της από το «Survivor All Star» έδωσε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη στο «Πρωινό μας» και την Κατερίνα Νινιού. Η δημοσιογράφος, μετά την αναφορά της στον Κωνσταντίνο Βασάλο και τη σχέση τους, μίλησε

«Είμαι καλά, είμαι χαρούμενη που γυρίζω πίσω στην οικογένειά μου. Βέβαια, στενοχωρήθηκα που έφυγα. Θεωρώ ότι ήταν πολύ νωρίς για να αποχωρήσω αλλά αυτό δεν το κρίνω εγώ. Εγώ θα ήθελα να μείνω. Αν έμενε θα είχα βελτίω», ήταν τα πρώτα λόγια της Ευρυδίκης Βαλαβάνη.

Σχετικά με την επίθεση του Σπύρου Μαρτίκα για την «κλίκα», η ίδια

απάντησε: «Σε αυτό το σημείο ένιωσα αδικημένη μέσα μου γιατί εγώ – ενώ είχα καλές σχέσεις με όλα τα παιδιά – πιο κοντά ήμουν στην Κατερίνα, την Ασημίνα, στον Μάριο και τον Σάκη χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν μιλούσα με την Ελένη και την Σταυρούλα. Δεν μπορώ να δεχτώ ότι αυτό που είπε ο Σπύρος ότι έκανα στρατηγική. Το θέμα το έχει με τη Σταυρούλα και η μπάλα πήρε και εμένα και την Ελένη».

Σχολιάζοντας την αντίδραση των συμπαικτών της στο άκουσμα του ονόματός της από τον Γιώργο Λιανό, είπε: «Πολλοί έπεσαν από τα σύννεφα με την αποχώρησή μου. Είδα πρόσωπα που στενοχωρήθηκαν πραγματικά, όχι όλα. Μόλις αποχώρησα έκανα μπάνιο με σαμπουάν».

Όταν ρωτήθηκε για τον Γρηγόρη Μόργκαν και την ανάρτηση που έκανε για να τη στηρίξει, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη δεν θέλησε να σχολιάσει: «Δεν θα απαντήσω κάτι». Σχετικά με το αν θα συνεχίσει να παρακολουθεί το «Survivor All Star» δήλωσε: «Θα συνεχίσω να το βλέπω γιατί είναι μέσα ο Κωνσταντίνος οπότε θα στηρίζω από Ελλάδα».

Όταν η συζήτηση πήγε στην οικογένεια και τους φίλους της η Ευρυδίκη Βαλαβάνη δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή της και να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

Διαβάστε ακόμα:

 Ελένη Χατζίδου σε Ετεοκλή Παύλου: «Εμείς τι κάναμε, προχωρήσαμε ερωτικά σχετικά γρήγορα;»

 Νατάσσα Μποφίλιου: «Ο λόγος που έγινε όλο αυτό με τη γούνα είναι επειδή είμαι γυναίκα, αριστερή και έχω το θάρρος της γνώμης μου»

 Συγκλονίζει ο Ηλίας Μαμαλάκης: «Είχαν σταματήσει να λειτουργούν οι νεφροί, είχε πέσει η πίεση σχεδόν στο μηδέν»

Keywords
Τυχαία Θέματα