Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Με τον Βασάλο είμαστε complicated» – Η απάντηση για τον Μόργκαν

Την Ευρυδίκη Βαλαβάνη συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Happy Day» και η δημοσιογράφος Ευάννα Ζουμπούρογλου στο πλαίσιο ενός fashion bazaar. Η δημοσιογράφος και πρώην Survivor ρωτήθηκε για το αν παρακολουθεί το reality επιβίωσης, τον Κωνσταντίνος Βασάλο αλλά και τη σχέση της με τον Γρηγόρη Μόργκαν.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη χαρακτήρισε ως

«περίπλοκη» την κατάσταση που επικρατεί ανάμεσα σε εκείνη και τον Κωνσταντίνο Βασάλο, ενώ σχολίασε πως στην Αμερική δεν ήταν μόνο με τον Γρηγόρη Μόργκαν αλλά με πολλούς φίλους της.

«Δεν βλέπω Survivor. Δεν ένιωσα άβολα όταν ο Ατζούν ρώτησε τον Κωνσταντίνο για μένα. Αν ήμουν εκεί βέβαια, θα ένιωθα και εγώ αμήχανα. Θα είχα ιδρώσει όπως ο Κωνσταντίνος. Με τον Βασάλο είμαστε complicated, θα πω τα ίδια», είπε αρχικά η δημοσιογράφος.

Σχετικά με την Γρηγόρη Μόργκαν απάντησε: «Δεν ήμουν μόνο με τον Γρηγόρη Μόργκαν στην Καλιφόρνια, ήταν πολλά άτομα. Ούτε διαψεύδω ούτε επιβεβαιώνω κάτι τόσα χρόνια».

Όσον αφορά στις αδιάκριτες ερωτήσεις στα social media και τα ψευδή δημοσιεύματα, είπε: «Μία γάμος, μία χωρισμός, μία παιδιά, μια εγκυμοσύνη. Ε δεν μπορώ και εγώ! Η εγκυμοσύνη είναι λεπτό και ευαίσθητο θέμα, έχει κουράσει».

Διαβάστε ακόμα:

 Πηγή Δεβετζή: «Δοκίμασα τον γάμο και απέτυχα. Η επιλογή μου είναι το μεγαλύτερο λάθος που έχω κάνει»

 Διονύσης Σαββόπουλος: Νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση με κορονοϊό

 Μαρία Κορινθίου: «Το συμβόλαιό μου με τον ANT1 είναι πολύ συγκεκριμένο»

Keywords
Τυχαία Θέματα