Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Στην Τήνο με τον Γρηγόρη Μόργκαν -Η κοινή φωτογραφία που δημοσίευσαν

Όπως όλα δείχνουν, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους. Μπορεί κανείς από τους δύο να μην έχει επιβεβαιώσει ή διαψεύσει τα όσα έχουν γραφτεί και ακουστεί για τη σχέση τους, όμως η δημοσιογράφος φαίνεται πως πλέον έχει βρει αλλού τον έρωτα.

Πιο συκεκριμένα, πριν από αρκετό καιρό ο Νίκος Γεωργιάδης ανέφερε στην εκπομπή «Πρωινό μας» ότι η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έχει κάνει το επόμενο βήμα στην προσωπική της και ότι βρίσκεται σε σχέση με τον Γρηγόρη Μόργκαν, τον οποίο θυμόμαστε από το  «Nomads» και τη σχέση που

διατηρούσε στο παρελθόν με την Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Μέχρι στιγμής, πάντως, οι δυο τους έχουν έχουν κάνει κάποια κοινά ταξίδια σε αγαπημένους τους προορισμούς, με τις φωτογραφίες που δημοσιεύουν στα social media να επιβεβαιώνουν το γεγονός είναι μαζί. Πριν από μερικές ημέρες, μάλιστα, αποφάσισαν να κάνουν μια απόδραση σε κάποιο ελληνικό νησί, χωρίς ωστόσο να κάνουν γνωστό τον προορισμό τους.

View this post on Instagram

A post shared by Evridiki Valavani (@evridiki_valavani)

Μερικά 24ωρα αργότερα, μέσα από τα InstaStory τους αλλά και τις δημοσιεύσεις τους μάθαμε πως βρέθηκαν στην Τήνο, ενώ πριν από μερικές ώρες η αθλητικογράφος και επιχειρηματίας δημοσίευσε και μια φωτογραφία από την απόδρασή τους, στην οποία ποζάρει μαζί με τον Γρηγόρη Μόργκαν και την παρέα τους.

Διαβάστε ακόμα:

Φώτης Σεργουλόπουλος: «Ζητώ από την νέα κυβέρνηση να βοηθήσει την οικογένειά μου»

Ελένη Μενεγάκη: Ψήφισε μαζί με τα παιδιά της στο ίδιο εκλογικό κέντρο με τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Χριστίνα Λαμπίρη: Η σπάνια φωτογραφία με τον 3χρονο εγγονό της

Keywords
Τυχαία Θέματα