Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Το όλο νόημα μήνυμα – «Οι σχέσεις είναι πολλά περισσότερα από το να ερωτεύεσαι»

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έχει βρεθεί στο επίκεντρο των συζητήσεων εδώ και αρκετούς μήνες με την προσωπική ζωή της. Η δημοσιογράφος και επιχειρηματίας έχει αποφασίσει να παραμείνει σιωπηλή όσον αφορά σε αυτό το κομμάτι και έτσι αποφεύγει να απαντάει σε σχετικές ερωτήσεις.

Όπως όλα δείχνουν, η πολύχρονη σχέση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη με τον Κωνσταντίνο Βασάλο έλαβε τέλος πριν από καιρό και εκείνη έχει κάνει το επόμενο βήμα, αφού είναι ζευγάρι με τον Γρηγόρη Μόργκαν, ο οποίος άνηκε μέχρι πρότινος στον φιλικό κύκλο της.

Η αλήθεια είναι πως η Ευρυδίκη Βαλαβάνη

ουδέποτε έχει παραδεχτεί δημόσια ότι έχει σχέση με τον Γρηγόρη Μόργκαν ούτε όμως ότι έχει χωρίσει από τον Κωνσταντίνο Βασάλο. Την ίδια τακτική έχει ακολουθήσει και εκείνος, αποφεύγοντας να τοποθετηθεί για το τι συμβαίνει μεταξύ τους.

Μετά την αποχώρησή της από το «Survivor All Star», η ίδια έχει ταξιδέψει σε διάφορα μέρη με τον Γρηγόρη Μόργκαν και τους φίλους τους, ενώ δεν έχουν λείψει οι κοινές αναρτήσεις στο Instagram. Από την άλλη, ο Κωνσταντίνος Βασάλος φημολογείται ότι έχει συνευρεθεί ερωτικά με τη Σταυρούλα Χρυσαειδή μέσα στο παιχνίδι.

Πριν από μερικές ώρες, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έκανε μια ανάρτηση όλο νόημα, δημοσιεύοντας ένα κείμενο που αναφερόταν στον σύντροφο που πρέπει ο καθένας να έχει στο πλευρό του αλλά και στις σχέσεις γενικότερα. Η δημοσιογράφος αρκέστηκε να σχολιάσει την ανάρτησή της, σημειώνοντας «καλημέρα».

Όσα έγραφε η ανάρτηση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη

«Να είσαι με κάποιον που σου δίνει κίνητρο να γίνεσαι καλύτερη στη ζωή. Οι σχέσεις είναι πολλά περισσότερα από το να ερωτεύεσαι, Είναι να εμπνέει ο ένας τον άλλο να γίνεται η καλύτερη εκδοχή του εαυτού του.

Είναι να σε ωθεί να εξελιχθείς χωρίς να σε τραβάει προς τα κάτω. Να σε υποστηρίζει όταν δε μπορείς να το κάνεις εσύ για εσένα. Καλημέρα», ήταν τα λόγια της Ευρυδίκης Βαλαβάνη.

Διαβάστε ακόμα:

 Γέννησε η Μαρκέλλα Γιαννάτου

 Νίκος Μουτσινάς: Ατύχημα για τον παρουσιαστή -Τι συνέβη;

 Survivor All Star -Spoiler: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί στο αποψινό επεισόδιο

Keywords
Τυχαία Θέματα