Έξαλλος ο Στέλιος Κουδουνάρης: “Σχεδόν θλιβερό…”

Στο σημερινό επεισόδιο του My Style Rocks η Κάτια δεν κατάφερε να ικανοποιήσει τον Στέλιο Κουδουνάρη με το outfit της, το οποίο δεν του άρεσε καθόλου.

Όταν η παίκτρια βρέθηκε μπροστά από την κριτική επιτροπή για να ακούσει τα σχόλια για το ντύσιμό της, ο Στέλιος Κουδουνάρης εξέφρασε τη δυσαρέσκεια του.

“Μια χαμένη ημέρα για την Κάτια για εμένα. Είναι ασύνδετα πράγματα που δεν συναντιούνται πουθενά. Ένα πουλόβερ που κρέμονται κάτι κλωστές, ακατάστατο και σχεδόν θλιβερό. Σου λέω την λέξη που χαρακτηρίζει ακριβώς αυτό το πουλόβερ.

Είσαι τόσο όμορφη και τόσο λαμπερή κι από κάτω μια φούστα με αβυσσαλέο άνοιγμα, ένα ωραίο καλσόν, μία τσάντα να ξαπλώσεις να κοιμηθείς, μαξιλαράκι κι ένα μπουφάν πανάσχετο.”, είπε ο κριτής στην παίκτρια.

Μάλιστα, τόνισε πως αν μπορούσε να τη βαθμολογήσει με “0” θα το έκανε: “Δεν έχω να συζητήσω τίποτα γιατί δεν θα συνεννοηθούμε. Είναι πολύ αντίθετη η άποψή μας για τα πράγματα. Δεν καταλαβαίνω αυτήν την εικόνα λυπάμαι. Μπορεί εγώ να είμαι πίσω κι αυτό να είναι κάτι καινούριο. Αν είχα μηδέν θα σου το έβαζα. Θα σου βάλω ένα έτσι για να είναι πιο μεγάλο”.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Spoiler: Δείτε ποια κοπέλα αποχώρησε από το The Bachelor-Απαθανατίστηκε να διασκεδάζει σε έξοδο της 

Δούκισσα Νομικού: Οι φωτογραφίες με τον αδερφό της από την παιδική τους ηλικία με αφορμή τα γενέθλιά του! 

The Bachelor: Οι υποψήφιες νύφες κάνουν ερωτική εξομολόγηση στον Παναγιώτη Βασιλάκο! 

Keywords
Τυχαία Θέματα