Φαίη για Χρηστίδου – Μαραντίνη: «Πολύ άβολο, ήταν έτοιμος να δώσει πολλές πληροφορίες»

Ο Θοδωρής Μαραντίνης παραχώρησε την Τετάρτη 10/5 μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στον Γιώργο Λιάγκα, όπου -μεταξύ άλλων-αναφέρθηκε στις διαφορές που οδήγησαν τον ίδιο και την πρώην σύζυγό του, Σίσσυ Χρηστίδου στις δικαστικές αίθουσες.

«Δεν θυμάμαι πόσα δικαστήρια έχουν γίνει. Είναι περίεργο πώς 6 μήνες μετά από το τελευταίο δικαστήριο για τη συνεπιμέλεια, μια απόφαση που βρίσκεται στα χέρια τα δικά μου, της Σίσσυς, των δικηγόρων μας και του δικαστή, πώς ξεφυτρώνουν δικαστικά

ρεπορτάζ μονόπλευρα. Σημαίνει ότι κάποιος από αυτούς κάτι έχει διαρρεύσει.

Η Σίσσυ ζήτησε έξι πράγματα και απορρίφθηκαν και τα έξι. Εγώ ζήτησα δύο πράγματα και εγκρίθηκε το ένα. Σε αυτή τη φάση δεν πήρα τη συνεπιμέλεια. Φυσικά και θα ξανακινηθώ νομικά. Εγώ παίρνω τα παιδιά κάθε Κυριακή πρωί και τα παραδίδω Τετάρτη. Δικαιούμαι να έχω λόγο στις αποφάσεις για τα παιδιά και όχι μόνο να πληρώνω. Δεν είμαι ο πατέρας του Σαββατοκύριακου, ούτε επισκέπτης», είπε ο Θοδωρής Μαραντίνης, αφήνοντας με αυτό τον τρόπο αιχμές για το πώς διέρρευσαν οι εν λόγω πληροφορίες στα Μέσα.

Παράλληλα, τόνισε πως «η διατροφή που έπαιρνε η μητέρα των παιδιών μου ήταν 1.500 ευρώ. Αυτή τη στιγμή έχω δώσει 173.568 ευρώ από τότε που είμαστε χωρισμένοι. Με πληγώνει αφάνταστα να διαβάζω ότι εγώ δεν πληρώνω διατροφή».

Μετά τη συνέντευξή του, η Σίσσυ Χρηστίδου απέστειλε μια ανακοίνωση προς τα Μέσα, μέσα από την οποία εξέφρασε την θλίψη και τη δυσαρέσκειά της με τα όσα ειπώθηκαν από την πλευρά του πρώην συζύγου της. Στην ανακοίνωση αυτή, η παρουσιάστρια κάνει λόγο για διαστρέβλωση των γεγονότων και συκοφαντικά ψεύδη που την διαβάλλουν. Επίσης, αναφέρει πως θα κινηθεί νομικά προκειμένου να προστατεύσει τόσο εκείνη όσο και τα παιδιά της.

Στην έναρξη του «Πρωινού μας» στον ΣΚΑΪ, η Φαίη σχολίασε το γεγονός, αφού πρώτα προβλήθηκαν στον αέρα και οι δύο πλευρές. Μεταξύ άλλων, σχολίασε πως ο Θοδωρής Μαραντίνης ήταν έτοιμος να δώσει πολλές πληροφορίες, πράγμα άβολο καθώς βρίσκονται στη μέση δυο παιδιά.

«Μιλάμε για δύο πρόσωπα που είναι πολύ αγαπημένα, εξαιτίας της εργασίας τους. Η Σίσσυ Χρηστίδου είναι μια πολύ αγαπημένη παρουσιάστρια, ο Θοδωρής Μαραντίνης ένας εξαιρετικός τραγουδιστής. Στη μέση όμως είναι δυο παιδιά. Απ’ ό,τι καταλαβαίνουμε, η Σίσσυ δεν θα απαντήσει με τον ίδιο τρόπο. Δεν έχει βγει ποτέ on camera να εκθέσει κάποια στοιχεία», ανέφερε αρχικά η οικοδέσποινα της πρωινής εκπομπής.

Μάλιστα, μετά την προβολή αποσπάσματος από τη συνέντευξη του Θοδωρή Μαραντίνη, σχολίασε: «Πολύ άβολο. Στις εκπομπές πολλές φορές όταν έχουμε έναν καλεσμένο ή στα περιοδικά, αυτό που θέλει ο δημοσιογράφος είναι να τα πει όλα. Να πει και λεπτομέρειες, να έχει επιτυχία. Στο συγκεκριμένο επειδή αφορά τέτοια θέματα, επειδή αφορά στα παιδιά, νομίζω ότι ήταν πάρα πολύ άβολο. Ήταν έτοιμος να δώσει πολλές πολλές πληροφορίες».

Διαβάστε ακόμα:

Νίκος Πολυδερόπουλος: Αυτό είναι το νέο επαγγελματικό βήμα του μετά το «Μαύρο Ρόδο»

Ξέσπασε η Ράνια Τζίμα μετά το debate: «Μείναμε άναυδοι και κοιταχτήκαμε, δεν μας έδειχναν οι κάμερες»

Eurovision 2023: Τι λένε τα προγνωστικά για την Ελλάδα λίγο πριν τον Β’Ημιτελικό

Keywords
Τυχαία Θέματα