Φαίη για συνέντευξη Μενεγάκη – Κορομηλά: «Η Ελένη Μενεγάκη θα μπορούσε να έχει κάνει 80% σε αυτή τη συνέντευξη»

Τη Ρούλα Κορομηλά υποδέχτηκε η Ελένη Μενεγάκη στην εκπομπή της την Παρασκευή 25/11, με τις  παρουσιάστριες να συναντιούνται ξανά τηλεοπτικά μετά από 27 χρόνια. Η συνέντευξη που δόθηκε και ο διάλογος των δύο γυναικών σχετικά με το παρελθόν τους και την κόντρα που ισχυρίστηκαν ότι δεν είχαν ποτέ, παρά τις ατάκες όλο νόημα που έχουν ανταλλάξει μέσα από εκπομπές και συνεντεύξεις, συζητήθηκε πολύ έντονα.

Το «Πρωινό μας» ασχολήθηκε με το συγκεκριμένο θέμα, με τη Φαίη να παίρνει τον

λόγο και να εκφράζει τη θέση της για τον τρόπο που επέλεξαν η Ρούλα Κορομηλά και η Ελένη Μενεγάκη να διαχειριστούν την τηλεοπτική συνύπαρξή τους. «Εσείς καταλάβατε μέσα από το βίντεο ότι είχαν μαλώσει; Προφανώς και υπήρχε κάτι ανάμεσά τους. Δεν συναντήθηκαν τετ-α-τετ σε μια εκπομπή να τσακωθούν. Δεν είχαν τις καλύτερες σχέσεις», είπε αρχικά η Φαίη.

Στη συνέχεια, η παρουσιάστρια της πρωινής εκπομπής του ΣΚΑΪ είπε: «Σαφώς και είναι κάτι που συζητήθηκε πόσω μάλλον στους τηλεοπτικούς χώρους. Μία συνάντηση δύο γυναικών, οι οποίες είναι η ΑΒ της ελληνικής τηλεόρασης. Σαφώς και υπήρχαν πράγματα και το γνωρίζουν και οι δύο αλλά δεν μπορούμε να μείνουμε σε καριέρες ξεχωρίζοντας στιγμές. Οι καριέρες ετών φαίνονται μέσα από τίτλους κεφαλαίων όχι μέσα από μικρές σειρές. Έχουν αποδείξει ότι ποτέ δεν έχουν πάει να κάνουν εκπομπές και να επιτίθενται σε κάποιον επειδή έτσι ξύπνησαν ή επειδή έχουν προσωπικό συμφέρον.

Η σχέση τους είχε τα πάνω και τα κάτω της και ίσως ενδόμυχους ανταγωνισμούς και αυτό λογικό το βρίσκω. Τώρα βλέπεις δύο παρουσιάστριες, που αποφάσισαν να τα πουν από κοντά και να μείνουν στα ωραία. Θα έκαναν 60% αν έβγαιναν να πούνε “εσύ τότε που είχες πει αυτό και εσύ που είχες πει εκείνο”. Αυτό είναι το κίτρινο. Η Ελένη θα μπορούσε σε αυτή την εκπομπή να κάνει 80% τηλεθέαση. Αυτή είναι η δική μου τοποθέτηση. Αυτό είναι ένα μήνυμα».

Διαβάστε ακόμα:

 Κάτια Δανδουλάκη για Φιλιππίδη – Δροσάκη: «Μια δικαιοσύνη που αποδίδεται, ανακουφίζει. Γίνεται μια κάθαρση»

 Έλενα Ασημακοπούλου: Το ενδεχόμενο ενός δεύτερου γάμου και η πρόταση για παρουσίαση πρωινής εκπομπής

 Λίνα Δρούγκα: Παντρεύτηκε η παρουσιάστρια ειδήσεων του Open

Keywords
Τυχαία Θέματα