Φάρμα: Έκανε πρεμιέρα με παρουσιαστή τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο -Τα πρώτα λόγια

Και ναι, είναι γεγονός! Η «Φάρμα» έκανε πριν από λίγη ώρα πρεμιέρα μέσα από τη συχνότητα του Star, με παρουσιαστή τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο!

Ο γνωστός chef που ξεχώρισε με το χιούμορ του και την μοναδική του αύρα μέσα από το «MasterChef» όπου ήταν ένας εκ των τριών κριτών, καλησπέρισε τους τηλεθεατές και τους είπε μερικά λόγια για τη «Φάρμα».

Τα πρώτα λόγια του Λεωνίδα Κουτσόπουλου στην πρεμιέρα της «Φάρμας»

«Καλώς ήρθατε στην πανέμορφη ορεινή Αρκαδία και στο όρος

Μαίναλο. Υψόμετρο 1.233 μέτρα μέσα σε ένα πυκνό παρθένο δάσος με έλατα. Εδώ η φύση έχει τους δικούς της κανόνες και κανένας δεν μπορεί να τους αγνοήσει. Αντιθέτως, θα πρέπει να τους σεβαστεί ευλαβικά αν πρέπει να επιβιώσει. Σε λίγη ώρα κάποιοι ένοικοι της Φάρμας μπορεί να νιώσουν πως ήρθα στον παράδεισο.

Για κάποιους άλλους τα πράγματα δε θα είναι εύκολα. Αυτός ή αυτή που θα καταφέρει να αντιμετωπίσει όλες τις σωματικές ή πνευματικές προκλήσεις θα αναδειχτεί νικητής ή νικήτρια θα κερδίσει το έπαθλο των 50.000 ευρώ. Κυρίες και κύριοι σας καλωσορίζω στη Φάρμα», ήταν τα πρώτα λόγια του Λεωνίδα Κουτσόπουλου.

Στη συνέχεια, ο παρουσιαστής εξήγησε στους διαγωνιζόμενους πως θα πρέπει να προσαρμοστούν στις νέες συνθήκες και να ξεχάσουν όσα ξέρανε. Η αρμονική συνύπαρξη και η συνεργασία θα είναι βασικό ζητούμενο για τη ζωή τους στη «Φάρμα».

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα είπε: 

Διαβάστε ακόμα:

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Έκανε πρεμιέρα με το «Shopping Star»

Συγκινεί ο Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Ορφανός νιώθεις όταν χάσεις τη μητέρα σου, εγώ σε 9 μήνες τους έχασα και τους δύο»

Ελεονώρα Μελέτη: Η κρυοσυντήρηση ωαρίων, οι αφιλτράριστες φωτογραφίες και ο Θοδωρής Μαροσούλης

Keywords
Τυχαία Θέματα