Φώφη Γεννηματά: Η αποκάλυψη του Νίκου Υποφαντή για τη μάχη του γιου του με τον καρκίνο και τη στήριξή της

Μια πολύ συγκινητική ιστορία με τη Φώφη Γεννηματά αποκάλυψε ο Νίκος Υποφαντής.

Ο γνωστός δημοσιογράφος, μέσω μιας ανάρτησης στο twitter, ανέφερε ότι η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής είχε σταθεί στο πλευρό του, όταν ο γιος του χρειάστηκε να δώσει μάχη με τον καρκίνο σε ηλικία μόλις 3,5 ετών.

Ήταν 2009, δηλαδή ένα χρόνο μετά την διάγνωση της Φώφης Γεννηματά με καρκίνο του μαστού, όταν ο Νίκος Υποφαντής μαθαίνει ότι ο γιος του πάσχει από καρκίνο και πρέπει να παλέψει για τη ζωή του σε αυτή την πολύ τρυφερή

ηλικία.

Η Φώφη Γεννηματά ήταν από την πρώτη στιγμή δίπλα στην οικογένεια, καθώς γνώριζε ακριβώς πόσο δύσκολες στιγμές βίωνε. Θέλοντας, λοιπόν, να την αποχαιρετήσει, ο Νίκος Υποφαντής έγραψε:

«Είναι χειμώνας 2009 όταν έρχεσαι στο αντικαρκινικό “παλιό” νοσοκομείο Παίδων. Το παιδί δίνει αγώνα τρομερό να κρατηθεί στην ζωή. Ήσουν η μόνη που με την αγκαλιά σου, ήξερες πως αισθάνεται η οικογένεια. Τεράστιο ευχαριστώ για το κουράγιο που μας έδωσες! Αντίο».

Δείτε την ανάρτηση:

Είναι χειμώνας 2009 όταν έρχεσαι στο αντικαρκινικό “παλιό” νοσοκομείο Παίδων.Το παιδί δίνει αγώνα τρομερό να κρατηθεί στην ζωή. Ήσουν η μόνη που με την αγκαλιά σου,ήξερες πως αισθάνεται η οικογένεια.Τεράστιο ευχαριστώ για το κουράγιο που μας έδωσες!Αντίο #Φωφη_Γεννηματα !#Φώφη pic.twitter.com/FAbOqqbKfF

— Νίκος Υποφάντης (@NYpofantis) October 25, 2021


Διαβάστε ακόμα:

 Αθηνά Οικονομάκου: Τέλος τα μακριά μαλλιά για την ηθοποιό – Δείτε το νέο look της!

 Φώφη Γεννηματά: Σοκάρει η αποκάλυψη του Γιώργου Λιάνη – «Λιποθυμούσε στις σκάλες και έλεγε, όχι ακόμη»

 Λάουρα Νάργες: Τέλος από το «Voice» – Τους άφησε στα… «κρύα του λουτρού»

Keywords
Τυχαία Θέματα