Φώφη Γεννηματά: Συγκλονισμένη η Ντόρα Μπακογιάννη από τον θάνατό της – Το δημόσιο μήνυμα

Η Φώφη Γεννηματά «έσβησε» λίγα λεπτά μετά τις 12 το μεσημέρι της Δευτέρας 25/10, προκαλώντας βαθιά θλίψη σε όλους. Η είδηση του θανάτου της έκανε πολύ γρήγορα τον γύρο του διαδικτύου, με τη Ντόρα Μπακογιάννη να μαθαίνει το δυσάρεστο γεγονός ανίκανη να το πιστέψει.

Δημοσιεύοντας ένα κείμενο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter,

η Ντόρα Μπακογιάννη θέλησε να την αποχαιρετήσει δημόσια και να στείλει συλλυπητήρια στην οικογένειά της, μη κρύβοντας το σοκ που υπέστη.

«Είμαι συγκλονισμένη. Η Φώφη ήταν μία μοναδική γυναίκα που πάλεψε με αξιοπρέπεια, δίνοντας δύναμη σε όλους. Θερμά συλλυπητήρια και κουράγιο στην οικογένεια και τους φίλους της», σημείωσε χαρακτηριστικά η Ντόρα Μπακογιάννη.

Να σημειωθεί, ότι πριν από μερικές ημέρες η Ντόρα Μπακογιάννη, κάνοντας μια ανάρτηση στα social media, ανακοίνωσε ότι διαγνώστηκε και πολλαπλό μυέλωμα και έτσι θα χρειαστεί να δώσει και εκείνη μια μικρή μάχη προκειμένου να ξεπεράσει το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει.

Δείτε την ανάρτηση της Ντόρας Μπακογιάννη:

Είμαι συγκλονισμένη. Η Φώφη ήταν μια μοναδική γυναίκα που πάλεψε με αξιοπρέπεια, δίνοντας δύναμη σε όλους. Θερμά συλλυπητήρια και κουράγιο στην οικογένεια και τους φίλους της.

Ντόρα Μπακογιάννη (@Dora_Bakoyannis) October 25, 2021

Διαβάστε ακόμα:

 Φώφη Γεννηματά: Πού και πότε θα γίνει η κηδεία της

 Ελένη Μενεγάκη: Το μήνυμα στην οικογένεια της Φώφης Γεννηματά μετά τον θάνατό της

 
Φώφη Γεννηματά: Η συγκλονιστική εξομολόγηση για τον θάνατο των γονιών της από καρκίνο

Keywords
Τυχαία Θέματα