Φον ντε τεν και κονσίλερ: Δείτε τα λάθη που κάνετε και σταματήστε τα asap!

Το φον ντε τεν και το κονσίλερ είναι τα δύο προϊόντα που υπάρχουν στο νεσεσέρ σας ακόμη κι αν το μακιγιάζ δεν είναι το δυνατό σας σημείο. Το πρώτο καλύπτει ατέλειες, προσφέρει ομοιομορφία και βελούδινο φινίρισμα και το δεύτερο εξαφανίζει μαύρους κύκλους και σακούλες.

Ακόμη και τώρα που φοράτε μάσκα προστασίας τα δύο συγκεκριμένα προϊόντα τα χρησιμοποιείτε σχεδόν καθημερινά. Οι ειδικοί όμως επιμένουν πως κάνετε λάθη. Τα έχουν εντοπίσει και σας παρακαλούν να τα σταματήσετε asap.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η

δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Makeup Artist Patrick Ta (@patrickta)

Ποια ακριβώς είναι; Δείτε τα στη συνέχεια:

Όσον αφορά στο φον ντε τεν σας ξεφεύγουν κάποια σημεία. Πρόκειται για το πηγούνι και το  λαιμό. Ένα ακόμα σημείο που επιβάλλεται να εφαρμόζετε φον ντε τεν είναι το πάνω βλέφαρο. Είναι ένα σημείο που πιθανότατα έχει μικρές ατέλειες που δεν τις καλύπτετε.

Πρέπει παράλληλα να έχετε στο μυαλό σας ότι λειτουργεί και σαν βάση για τη σκιά ματιών που ακολουθεί. Το κονσίλερ με τη σειρά του επίσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν βάση του μακιγιάζ στα μάτια.

Μικρή ποσότητα θα  κάνει τη σκιά να παραμείνει σταθερή για ώρες ειδικά αν έχει κρεμώδη υφή. Την ίδια ακριβώς ιδιότητα έχει και στα χείλη αφού μπορεί να κρατήσει το κραγιόν στη θέση του ακόμη και όλη τη νύχτα χωρίς να χρειαστεί ανανέωση.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Charlotte Tilbury, MBE (@ctilburymakeup)

Δεν απλώνετε φον ντε τεν στη φυσική γραμμή των μαλλιών σας με αποτέλεσμα να φαίνεται η διαφορά. Ξεχνάτε το priner. Είναι το μοναδικό προϊόν που κάνει το φον ντε τεν να παραμείνει αναλλοίωτο για ώρες.

Οι celebrity make up artists  χρησιμοποιούν πολύ συχνά το κονσίλερ αντί για higlighter τόσο στα ζυγωματικά όσο και στην περιοχή των ματιών καθώς και κάτω ακριβώς από τα φρύδια και ειδικά τις φόρμουλες που είναι έξτρα ενυδατικές και κατάλληλες για εφέ λάμψης.

Το κονσίλερ αν είναι ματ και έξτρα καλυπτικό μπορεί να εφαρμοσθεί και ως φον ντε τεν.

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας σας:

Οι πιο εντυπωσιακοί τρόποι να φορέσετε τη μαύρη σκιά! Ποιον θα επιλέξετε;

Τα χρυσά βερνίκια νυχιών που πρέπει να αποκτήσετε πριν έρθει η Πρωτοχρονιά!

Keywords
Τυχαία Θέματα