Φωτεινή Μπαξεβάνη: Μηνύει τη Δώρα Χρυσικού για συκοφαντική δυσφήμιση

Η δικαστική διαμάχη ανάμεσα σε Γιώργο Κιμούλη, Δώρα Χρυσικού, Νίκο Ψαρρά και Ζέτα Δούκα συνεχίζεται.

Μάλιστα, όπως έκανε γνωστό το πρωί της Δευτέρας 12/6 η εκπομπή «Super Κατερίνα», η Δώρα Χρυσικού μήνυσε την ηθοποιό Φωτεινή Μπαξεβάνη για ψευδή κατάθεση στο ΣΕΗ, ενώ πριν από λίγες μέρες η Φωτεινή Μπαξεβάνη μήνυσε τη Δώρα Χρυσικού για συκοφαντική δυσφήμιση.

Οι παραπάνω μηνύσεις αφορούν τη συνεργασία του Γιώργου Κιμούλη και της Φωτεινής Μπαξεβάνη

το 2020, όταν επισκέφτηκαν την Ιθάκη ως συμπρωταγωνιστές στο θεατρικό έργο «Το Παγκάκι», όπου βρισκόταν και η Δώρα Χρυσικού.

Να σας υπενθυμίσουμε πως μετά τη δημόσια καταγγελία της Ζέτας Δούκα κατά του Γιώργου Κιμούλη για όσα συνέβησαν στην παράσταση «Closer» το 2008, η Δώρα Χρυσικού κατέθεσε στο ΣΕΗ τον φόβο της να συναντήσει τον ηθοποιό 11 χρόνια μετά την Ιθάκη, ενώ η Φωτεινή Μπαξεβάνη κατέθεσε στο σωματείο μια εντελώς διαφορετική εκδοχή των πραγμάτων.

«Η Δώρα Χρυσικού αναφέρει ψευδέστατα ότι ουδέποτε προσήλθε στο δείπνο μετά το τέλος της παράστασης. Στο δείπνο αυτό η ίδια προσήλθε έκατσε για περίπου 20 λεπτά, αλλά δεν έφαγε γιατί είπε ότι υπέφερε από ηλίαση», ανέφερε η Φωτεινή Μπαξεβάνη.

Διαβάστε ακόμα:

Γιώργος Καπουτζίδης: Η στιγμή που φόρεσε τακούνια στη σκηνή του Athens Pride 2023 (Βίντεο)

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Νοσεί για δεύτερη φορά με κορονοϊό -«Κοντεύω να τρελαθώ γιατί…»

Γιάννης Φλωρινιώτης: «Έσπασε» on camera η κόρη του, Άννα μετά την κηδεία του -«Την τελευταία φορά που μιλήσαμε, τσακωθήκαμε»

Keywords
Τυχαία Θέματα