Φωτεινή Δάρρα: «Ξαφνικά το J2US έγινε πολύ δραματικό, έβαλε τα κλάματα»

Η Φωτεινή Δάρρα και ο Πάνος Τριανταφύλλου βρέθηκαν καλεσμένοι στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» και μίλησαν στον Νίκο Μουτσινά για την εμπειρία τους στο J2US.

Όταν ρωτήθηκαν για τη μεγάλη βραδιά του τελικού και την ανακοίνωση του αποτελέσματος από τον Νίκο Κοκλώνη, η Φωτεινή Δάρρα είπε: «Κατ’ αρχήν, χειροκροτήσαμε. Να τα λέμε αυτά. Και χειροκροτήσαμε και χειροκροτήσαμε πολύ και αγκαλιαστήκαμε. Του το κρατάω του Λευτέρη που αγκάλιασε τη Λόλα και όχι εμένα».

Ακόμα, η Φωτεινή Δάρρα

αποκάλυψε πως  μετά την ανακοίνωση των νικητών η κόρη της έβαλε τα κλάματα, όπως και η βαφτιστήρα του Πάνου Τριανταφύλλου, καθώς περίμεναν ότι θα κερδίσουν: «Είχα την κόρη μου, που αυτή ήταν η μεγάλη μου αγωνία. Την ώρα που δεν βγήκαμε, που ανακοινώθηκε ότι το παίρνουν ο Λευτέρης και η Λόλα, η Ρωξάνη από κάτω έβαλε τα κλάματα. Το ίδιο και η βαφτιστήρα του Πάνου. Έγινε δραματικό ξαφνικά το J2US, πολύ δραματικό».

Και κατέληξε: «Έπρεπε να διαχειριστώ το συναίσθημα που ένιωσε η μικρή. Νομίζω το διαχειρίστηκα πάρα πολύ καλά, το διαχειρίστηκε και η ίδια. Την είχα προετοιμάσει. Της είχα πει ότι υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα να μη βγούμε εμείς, ότι είναι και τα άλλα ζευγάρια. Της είχα δώσει και τις εναλλακτικές στο μυαλό της».

Διαβάστε ακόμα:

 Χρήστος Ζώτος: Η σύντροφός του πρωταγωνιστεί στο νέο video clip του για το «Βιάστηκα»

 Μαίρη Συνατσάκη: Το «κόλπο» που βρήκε για να ηρεμεί την κόρη της από το κλάμα

 Γιώργος Καπουτζίδης: «Αν υπάρχει κοινό που σταμάτησε να με βλέπει επείδη είμαι gay, λυπάμαι που ήταν κοινό μου»

Keywords
Τυχαία Θέματα